Masterpiece of Intelligence.

Mercedes-Benz clasa E cu avantaj client de până la 4000 euro

luni, 19 martie 2018, 07:45
3 MIN
 Mercedes-Benz clasa E cu avantaj client de până la 4000 euro
  • Limuzina inteligentă de la Mercedes-Benz poate fi vizionată în perioada următoare în Palas Mall, zona Guess.
  • Clienții pot obține discount-uri de până la 4000 eur pentru diversele configurații de model.

Fiecare linie respectă principiul Purităţii senzuale.

Vehiculele din noua clasă E reprezintă rezultatul care te convinge fără nicio îndoială cu privire la noua filosofie de design a Mercedes-Benz. Sunt întruchiparea stilului ultra modern şi a caracterului sportiv rafinat şi nu au egal în segmentul de Saloon premium. Designul acestora combină eleganţa modestă cu prezenţa puternică în fiecare linie – cu o atingere extraordinar de uşoară.

Cele mai înalte standarde ale dumneavoastră se reflectă în aspectul noii clase E. Capota lungăşi impetuoasă, farurile îndreptate pe verticalăşi aspectul frontal extrem de lat, cu admisii de aer mari, toate promit o sportivitate rafinată.

 

E de la Exterior și de la Eleganță

În plus faţă de specificaţia standard, există trei linii de design şi echipamente din care puteţi alege:

– EXCLUSIVE Exterior este o linie cu aspect ultra modern şi luxos, cu bară faţă îmbunătăţită, grilă clasică a radiatorului, steaua Mercedes pe capotă, elemente de decor cromatice suplimentare şi roţi din aliaj cu dimensiune superioară.

– Linia AVANTGARDE Exterior oferă exteriorului un aspect mai dinamic şi mai sportiv. Aceasta se datorează, de exemplu, roţilor din aliaj de dimensiuni superioare, unei bare faţă independente şi elementelor de design din crom şi aluminiu. De asemenea, suspensia coborâtă AGILITY CONTROL subliniază aspectul sportiv.

– Linia AMG Line Exterior oferăşi mai multă sportivitate şi performanţă, cu ornamente care se potrivesc perfect – de la conceptul AMG cu aspect dinamic la roţile din aliaj AMG şi la suspensia coborâtă AGILITY CONTROL.

 

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Protejat de jur împrejur.Ajută, eliberează, protejează. Confortul şi siguranţa primesc noi dimensiuni în clasa E datorită sistemelor de asistenţă noi şi îmbunătăţite, împreună cu PRE-SAFE® 360°.

PRE-SAFE®

Siguranţa: mai mult decât standard. Funcţia (opţională) PRE-SAFE® îndepărteazăşoferul şi pasagerul din zona de pericol în cazul unei coliziuni laterale. Funcţia (opţională) PRE-SAFE® Sound protejează împotriva unei leziuni cauzate de presiunea zgomotului în cazul unei coliziuni.

 

Design interior

Spaţiu pentru lux.Lucraţi, savuraţi, comunicaţi: o viaţă de lux modern în spatele volanului. Cu controale tactile pe volan şi tastatură tactilă cu controller în consola centrală, controlaţi în mod intuitiv funcţiile vehiculului.

 

Confortul călătoriei la un nivel nou.

Suspensia standard oferă deja echilibrul perfect între sportiv şi confortabil. Suspensia opţională pe aer AIR BODY CONTROL oferă un control continuu al amortizării şi, prin urmare, permite o adaptare şi mai precisă la preferinţele personale cu privire la manevrare.

AIR BODY CONTROL (opțional)

Suspensie AGILITY CONTROL

Suspensie AGILITY CONTROL cu șașiu coborât (dotare opțională)

Direct-Steer system with speed-sensitive power assistance and variable steering ratio

DYNAMIC SELECT, cinci programe de conducere

Suspensii cu sistem de amortizare (dotare opțională)

 

Vino la întâlnirea cu unul dintre cei mai puternici parteneri de aventură pe care i-ai putea alege! Mercedes-Benz clasa E te așteaptă în Palas Mall în perioada următoare, iar consultanții de la Casa Auto îți pot oferi detalii despre oferta financiară specială valabilă până în luna aprilie!

 

Contact:

Casa Auto

Centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz

Iași, Şos. Păcurari, nr. 177

Tel: 0232 933

E-mail: contact@casaautois.ro

Facebook: www.facebook.com/MercedesBenzIasi

 

Comentarii