Metallica susţine un concert la Bucureşti în cadrul turneului „Worldwired Tour 2019”

miercuri, 14 august 2019, 07:13
1 MIN
 Metallica susţine un concert la Bucureşti în cadrul turneului „Worldwired Tour 2019”

Legendara trupă de heavy-metal Metallica va susţine la 14 august 2019, un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul turneului "Worldwired Tour 2019", turneu în care este prezentat publicului cel de-al zecelea album al formaţiei americane: "Hardwired…To Self-Destruct".

Metallica este însoţită de trupele Ghost (Suedia) şi Bokassa (Norvegia), care cântă în deschidere. Concertul Metallica a devenit sold-out la o zi după punerea biletelor în vânzare generală, a anunţat Emagic, organizatorul concertului din Bucureşti.

Turneul "Worldwired Tour 2019" cuprinde 25 de concerte europene în ţări, precum: Portugalia, Spania, Italia, Elveţia, Franţa, Irlanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Estonia, Rusia, România etc. Turneul a debutat pe 1 mai 2019, la Lisabona, şi include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulţi ani, printre care Milano, Zürich, Dublin, Bruxelles, Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Göteborg şi oraşe în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia).

Aflați amănunte de pe agerpres.ro.

Comentarii