Octogenar mort pe holurile spitalului după ce a fugit din salon

vineri, 24 martie 2023, 10:11
1 MIN
 Octogenar mort pe holurile spitalului după ce a fugit din salon

Un eveniment șocant a avut loc în cea mai mare unitate sanitară din Moldova, unde un pacient octogenar a murit, după ce a fugit din salonul unde era internat fără ca nimeni să observe.

 Deși era presupus că era supravegheat și îngrijit, bătrânul a reușit să iasă din secția Medicală I din cadrul Spitalului Județean de Urgență și a ajuns în holul principal al clădirii, unde a fost găsit fără suflare. Chiar și mai șocant este faptul că acesta era bunicul directorului medical al unității sanitare, potrivit monitorulbt.

Lipsa de personal este un aspect menționat de angajații spitalului, care aduc aminte că în unele secții, mai ales în tura de noapte, sunt prea puțini infirmieri și asistenți raportat la numărul de pacienți. Un alt incident recent în aceeași secție a implicat o pacientă care a sunat la 112 din cauza unei colege de salon agresive, dar personalul medical nu a intervenit imediat. Reprezentanții spitalului recunosc problemele legate de comunicare și organizează cursuri de comunicare pentru a îmbunătăți situația.

 

Comentarii