Politichie la moaşte: madam Cozet iese iarăşi lipsă la poza de grup a parlamentarilor USR. Ce să fie oare?

marți, 18 octombrie 2022, 01:50
2 MIN
 Politichie la moaşte: madam Cozet iese iarăşi lipsă la poza de grup a parlamentarilor USR. Ce să fie oare?

Dacă unii au crezut că a fost o pură întâmplare ultima lipsă din poza de grup a parlamentarilor USR de Iaşi, aia la care senatorul Bodea şi-a relansat ideea transportului local gratuit pentru tot boborul, ei bine, chestiunea pare mai serioasă. 

Era vorba, cum spuneam şi atunci, că dipotata Cozet a lipsit la acea conferinţă de presă comună, chestie care ar însemna că parlamentarii ar bascula spre celălalt contracandidat intern pentru fotoliul de la la Primărie. Iată însă că şi la închinat la moaşte, din grupul parlamentarilor USR de Iaşi lipseste tot madam Cozet. Dar, staţi puţin: la convingeri religioase v-aţi gândit? Noi, nu…

PS: Şi încă una scurtă tot de la moaşte, dacă tot am deschis subiectul. Cică despre managerul de la Operă, musiu Fermeşanu, se tot bârfeşte în ultima vreme că e adoptat de PSD. N-am prea crezut, amic fiind cu amici de-ai premarelui, până n-am văzut imagini de la slujba de Sfânta Parascheva, unde nu mai stă cu ceilalti invitaţi din zona culturală, ci a stat încadrat de Laicu şi Şerbescu. Hopaa!?

Iată şi imaginea cea mai viralizată dintre cele surprinse la slujba de Sfânta Parascheva!

Şi, în sfârşit, dacă tot am început cu treburile mai bătătoare la ochi de la slujba de Sfânta Parascheva, iată şi imaginea care pare să fi zburdat cel mai mult în mediul online ieşean, legat de eveniment: cei patru magnifici de la liberali, într-un moment de pioasă evlavie, la cuvintele pline de greutate ale mitropolitului. Hai că doi dintre ei au pentru ce să se roage, dar ceilalţi doi?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii