Polițist atacat de un tânăr scandalagiu cu o scândură. Agentul a tras un foc de armă

miercuri, 08 decembrie 2021, 13:39
1 MIN
 Polițist atacat de un tânăr scandalagiu cu o scândură. Agentul a tras un foc de armă

Un poliţist din judeţul Botoşani, care a intervenit pentru aplanarea unui scandal provocat de mai mulţi tineri, a fost atacat de unul dintre aceştia cu o scândură ruptă dintr-un gard pe care a aruncat-o în direcţia sa. Agentul a tras un foc de avertisment pentru a-i linişti pe tineri. Nicio persoană nu a fost rănită.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că s-a intervenit la un scandal provocat de mai mulţi tineri, pe un drum public din localitatea Mileanca. 

“În momentul intervenţiei echipajului de poliţie, aceştia s-au manifestat agresiv, adresând injurii şi ameninţări, iar un tânăr de 21 de ani, ar fi aruncat în direcţia unui poliţist cu o scândură pe care a desprins-o din gardul unui imobil, moment în care, acesta a executat un foc de avertisment în plan vertical, dispersând grupul de tineri”, a anunţat IPJ Botoani. 

În urma evenimentului nici o persoană nu a fost rănită. Tânărul de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi ultraj, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Comentarii