Reacţia PSD Iaşi după ce parlamentarul Marius Ostaficiuc a trecut în barca AUR

miercuri, 14 februarie 2024, 15:15
2 MIN
 Reacţia PSD Iaşi după ce parlamentarul Marius Ostaficiuc a trecut în barca AUR

Oficialii PSD Iaşi au avut astăzi o reacţie după ce Marius Ostaficiuc a trecut la AUR. George Simion, şeful AUR, l-a prezentat astăzi la Bucureşti, alături de medicul Tudor Cihodaru, europarlamentar din partea PSD, ca făcând parte amândoi din echipa AUR.

“Partidul Social Democrat este cel mai important partid din România. În acest context, nimeni nu este de neînlocuit, iar o formaţiune de talia PSD nu stă într-un om sau altul. Am spus încă de la începutul mandatului că sunt deschis dialogului cu toată lumea şi în echipa social-democrată are loc oricine vrea să se implice pentru binele comunităţii. Avem proiecte politice şi administrative serioase prin care ne propunem ca Iaşul să se dezvolte cu adevărat. Trebuie să terminăm la nivel local cu machetele, corupţia şi vorbele deşarte.

Cititi si: Un deputat PSD, în negocieri cu AUR. Ostaficiuc: nu pot să particip la distrugerea filialei

Îmi doresc să avem o construcţie unitară, cu o echipă fidelă, dedicată valorilor social-democrate, acolo unde meritocraţia să reprezinte o prioritate pentru desemnarea tuturor reprezentanţilor noştri în viitoarele aparate administrative ale Primăriilor, Consiliilor Locale, la Consiliul Judeţean şi la nivel regional sau naţional. Obiectivele echipei social-democrate de la Iaşi rămân neschimbate şi anume câştigarea tuturor alegerilor din acest an, indiferent de momentul în care vor fi organizate” a declarat Bogdan COJOCARU, preşedintele PSD Iaşi.

Deputatul Marius Ostaficiuc şi-a înaintat astăzi demisia din Partidul Social Democrat. Este o decizie personală, asumată, de care conducerea organizaţiei judeţene a luat act. De altfel, conform statului PSD orice persoană îşi pierde calitatea de membru în momentul în care se înscrie într-un alt partid.

 

 

Comentarii