Rezultate bune ale elevilor ieşeni la olimpiade naţionale

marți, 03 mai 2022, 01:50
1 MIN
 Rezultate bune ale elevilor ieşeni la olimpiade naţionale

La finalul lunii aprilie, elevii ieşeni au obţinut rezultate deosebite atât la Olimpiada Naţională de Pregătire Sportivă Teoretică, cât şi la Olimpiada Naţională de Pedagogie-Psihologie. Astfel, 3 locuri I au fost obţinute de elevii Liceului cu Program Sportiv, iar elevii Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” Iaşi au obţinut o menţiune şi un premiu special. 

Competiţia sportivă a avut loc în perioada 27-30 aprilie la Focşani, participând peste 150 de elevi din întreaga ţară. Liceul cu Program Sportiv din Iaşi a participat cu un lot format din 4 elevi din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a, calificaţi în urma rezultatelor de la faza judeţeană. Trei dintre cei patru elevi au obţinut premiul I, iar cel de-al patrulea ieşean s-a întors acasă cu o menţiune.

Astfel, Maria Urzică (IX A) a obţinut locul I cu 9,60, Georgiana Hodorogianu (X C) a urcat pe prima poziţie a podiumului cu nota 9.80, iar Daria Doban (XII C) a luat premiul I cu nota 9.60. Menţiune a obţinut Mario Custură (XI B), cu nota 8.80. Tot la finalul lunii aprilie, la Târgovişte, a avut loc proba orală a Olimpiadei Naţionale de Pedagogie-Psihologie.

Colegiul Pedagogic Iaşi a fost reprezentat de şapte elevi, din care trei au obţinut peste 85 de puncte. Doi dintre elevi s-au întors şi cu premii, menţiune a obţinut Radu Maria-Alexandra (XI A), iar premiul special a fost acordat elevei Onofrei Andreea-Lavinia (X A). 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii