Român de 32 de ani, tatăl unei fetiţe de 4 ani, mort în războiul din Ucraina

sâmbătă, 26 februarie 2022, 21:38
1 MIN
 Român de 32 de ani, tatăl unei fetiţe de 4 ani, mort în războiul din Ucraina

Primul român mort în războiul Rusia – Ucraina. A fost înregistrată prima victimă de origine română în conflictul militar pornit de Federaţia Rusă în Ucraina. Este vorba de un militar în vârstă de 32 de ani, care a pierit, joi, în atacul desfăşurat de forţele militare ruse în regiunea Odesa Trupele ruse au atacat, joi, o bază militară din Odesa.

 În timpul schimbului de focuri au murit 18 oameni: 8 bărbaţi şi 10 femei, conform site-ului ucrainean unian.net. Printre cei care şi-au pierdut viaţa se numără şi Andrei, un tânăr militar ucrainean de origine română.

Andrei avea toată viaţa în faţă. La doar 32 de ani, tânărul soldat se bucura de o viaţă frumoasă. Era tată al unei fetiţe de 4 ani, iar soţia sa urmează să aducă pe lume un nou copil peste doar două luni.

Vestea morţii lui Andrei a fost dată de mătuşa acestuia, Liliana Ciobanu, care locuieşte în Bragadiru, Ilfov, la doar câţiva kilometri de Bucureşti. Familia tânărului este sfâşiată de durere.

Nepotul nostru, Andrei, a murit în bombardamentul absurd al unităţii de radiotehnică militară 0173 din Podolsk, regiunea Odesa. Ar mai fi dorit să trăiască… A lăsat în urmă o fetiţă de numai 4 ani şi o soţie însărcinată în 7 luni… Avea doar 32 de ani…”, a scis, pe Facebook, mătuşa militarului. Mesajul femeii vine însoţit de câteva fotografii care arată dezastrul cauzat de acţiunile militarilor ruşi.

SURSA: playtech.ro

 

Comentarii