Se închide spitalul de la Leţcani

sâmbătă, 16 aprilie 2022, 01:50
1 MIN
 Se închide spitalul de la Leţcani

Spitalul Modular de la Leţcani urmează să se închidă în acest weekend. Decizia a fost luată de conducerea Spitalului de Boli Infecţioase “Sfânta Parascheva" deoarece numărul persoanelor internate la Leţcani este extrem de redus. 

Pentru că a scăzut numărul de cazuri COVID-19, nu vor mai fi internări la Spitalul Mobil de la Leţcani, iar unitatea se va închide, urmând a fi predată către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi. În momentul de faţă, avem trei pacienţi internaţi acolo, toţi în secţia de ATI. Aceştia urmează să fie transferaţi la Spitalul de Boli Infecţioase, mai exact la Pavilionul 7 , unde în momentul de faţă se ingienizează secţia ATI COVID.

Tot la Pavilionul 7 mai avem internaţi 36 de pacienţi cu infecţie cu SARS COV 2, cu formă medie de boală, dar care nu ridică mari probleme", a declarat Dr. Florin Roşu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase" Sf. Parascheva" Iaşi. Spitalul Modular de la Leţcani va intra practic pentru a 4-a oară în conservare pentru o perioadă nedeterminată de timp.

Comentarii