Sute de călători de la Iaşi au fost lăsaţi astăzi cu ochii în soare de către Wizz Air. Au intervenit şi jandarmii (VIDEO)

vineri, 10 iunie 2022, 17:12
1 MIN
 Sute de călători de la Iaşi au fost lăsaţi astăzi cu ochii în soare de către Wizz Air. Au intervenit şi jandarmii (VIDEO)

Creatoarea de modă Irina Schrotter arată într-o postare pe Facebook că Wizz Air a anulat astăzi două curse de la Iaşi fără să ofere vreo explicaţie ori un anunţ în prealabil. Sute de călători s-au trezit pe Aeroport fără nici o soluţie viabilă.

“Wizz air… se stie, companie low cost … daca 270 euro un bilet dus-intors Bergamo Iasi , e low…!??? Bataia de joc inclusa in pret! Astazi, 10 iunie, pe aeroportul din Iasi, 2 curse Wizz air anulate. .. Brusc, fara explicatii! La ora de decolare pasagerilor le-a fost trimis un email precum ca e anulata cursa…Apoi… haos!!! Sute de pasageri (catre Italia si/ sau Germania) care incercau sa gaseasca o solutie sa ajunga la desinatie!… Si.. totusi…. Chiar nu se poate face nimic impotriva acestor asa zise companii aeriene?! Chiar li se permite la nesfarsit aceasta bataie de joc?!!

LE: solutia propusa: voucher valabil in urmatoarele 14 zile, in limita locurilor disponibile!!! Dar despre despagubiri or fi auzit cei de la Wizz Air? Ma intreb…. Dar, mai sigur ii vor intreba avocatii! Deocamdata, aveti grija cand decideti sa achiziotionati un bilet cu o companie low cost!”, a scris Irina Schrotter pe Facebook.

Surse din domeniul aviaţiei susţin că Wizz Air a anulat cursele din lipsa de echipaje, o problemă întâlnită la nivel internaţional odată cu creşterea numărului de curse. Călătorii lăsaţi cu ochii în soare s-au revoltat şi a fost nevoie de intervenţia Jandarmeriei pentru calmarea situaţiei.

SURSA FOTO-VIDEO: Irina Schrotter (Facebook)

Comentarii