Tânăra pe care teroriştii Hamas au ucis-o şi i-au batjocorit trupul dezgolit era cetăţean german

duminică, 08 octombrie 2023, 14:10
1 MIN
 Tânăra pe care teroriştii Hamas au ucis-o şi i-au batjocorit trupul dezgolit era cetăţean german

Unele din cele mai cutremurătoare imagini video de ieri din timpul atacurilor Hamas asupra Israelului au fost cele cu trupul aproape dezbrăcat al unei tinere, aruncat într-o camionetă în care se află mai mulţi luptători islamişti, scrie hotnews.ro.

 În clip se vede cum militanţi Hamas înarmaţi stau în camionetă şi strigă „Alahu Akbar”, iar palestinieni din jurul maşinii se bucură şi vin şi scuipă pe trupul fetei. Este vorba de Shani Louk, o tânără de 30 de ani cu cetăţenie germană.

Louk, artistă a tatuajelor, venise în Israel la festivalul de muzică Nova care a avut loc aproape de gardul de demarcaţie cu fâşia Gaza.

Mama fetei a recunoscut-o după tatuaje şi a făcut un apel disperat la islamiştii Hamas să înapoieze trupul fiicei ei. La Nova Festival, eveniment ţinut într-o zonă rurală, au participat sute de persoane, care doreau să petreacă de o sărbătoare evreiască.

La primele ore ale dimineaţii însă, puţin timp după începutul atacurilor Hamas asupra Israelului, luptători islamişti au început să tragă şi în ei. Participanţii la festival au început să fugă, dar unii dintre ei au fost loviţi de gloanţe, iar unii au fost capturaţi de forţele Hamas.

Comentarii