Trei luni pentru lărgirea podului de la Sârca

marți, 12 aprilie 2022, 01:50
1 MIN
 Trei luni pentru lărgirea podului de la Sârca

Anunţate de mai mult timp, lucrările de lărgire a podului de la Sârca, de pe DN 28/ E583, au început ieri. "Au fost demarate lucrările de lărgire a părţii carosabile în concordanţă cu lăţimea drumului pentru podul situat pe DN 28, km 40^232, pe raza localităţii Sârca. 

Proiectul vizează aducerea părţii carosabile la lăţimea drumului, cu scopul eliminării pericolului reprezentat de îngustarea drumului şi a ambuteiajelor create în zonă", precizează un anunţ făcut de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi. Lucrările sunt executate de firma suceveană Conhidro SRL şi au termen de finalizare de 90 de zile

Regionala de drumuri naţionale atenţionează că, pe durata execuţiei lucrărilor, în funcţie de necesitate, traficul rutier se va desfăşura alternativ, dirijat prin semafoare. Podul respectiv a rămas la o bandă pe sens după ce segmentul Iaşi-Tg. Frumos a fost modernizat cu 16 ani în urmă la o bandă şi acostament lărgit pe sens. Anul trecut, DRDP Iaşi a finalizat şi reparaţiile la celălalt pod important de pe Europeană, cel peste Siret.

Cititi si: Ziua se repară poduri, noaptea se asfaltează pe Drumul European

Cititi si: Ministrul CUC: podul de la Sârca, Iaşi, nu va fi supralărgit

 

Comentarii