VIDEO: Ce a făcut Petre Daea când a ajuns într-un magazin, la raftul cu mere româneşti

joi, 06 aprilie 2023, 20:24
2 MIN
 VIDEO: Ce a făcut Petre Daea când a ajuns într-un magazin, la raftul cu mere româneşti

Ministrul Petre Daea a povestit experienţa prin care a trecut într-un magazin din România. În cadrul emisiunii „Ce Se Întâmplă“, la DC News, ministrul Petre Daea a povestit ce a păţit într-un magazin din România:

„Eram într-un magazin şi o profesoară îmi zice: Domnule ministru, bine că v-am întâlnit, eu sunt un profesor de geografie, îmi arătaţi şi mie unde sunt produsele noastre româneşti? Zic: Haideţi cu mine, că există un loc amenajat cu produse româneşti. / Pot să iau şi eu nişte mere? / Haideţi că sunt!

M-am dus acolo şi i-am arătat. A venit şi doamna, iar eu m-am îndepărtat. Sigur că, de la depărtare, m-am uitat ce face. Lua mărul românesc, se uita la el, dădea cu el în ladă. Nu îl punea la loc cum l-a luat. Îl bătea aşa, de sus, iar mărul se lovea de celălalt. Mai lua unul, iar la fel îl dădea. Nu i-a plăcut.

Sigur, nu-ţi place, dar nu-l mai lovi. S-a dus la produsul pe care l-a văzut împachetat. Nu a fost întâmplător şi folosesc orice prilej să spun următorul lucru: Indiferent de dimensiunea lor, să folosim produse româneşti, indiferent cum arată.

Am plecat cu un gust amar şi am zis: Doamne, chiar aşa? Toţi trebuie să facem acest lucru, indiferent câţi bani avem în buzunar. Şi săracul, şi bogatul trebuie să se uite şi la produsele româneşti“, a spus, la DC News, Petre Daea, ministrul Agriculturii.

SURSA: dcnews.ro

Comentarii