VIDEO O veveriță și-a înscenat propria moarte. Imaginile au devenit virale

marți, 13 iunie 2023, 18:59
2 MIN
 VIDEO O veveriță și-a înscenat propria moarte. Imaginile au devenit virale

O veveriță a dovedit că are tot ce-i trebuie pentru a ajunge în industria de divertisment, după ce un videoclip în care rozătoarea își înscenează moartea, a devenit viral.

 

O veveriță zburătoare care și-a înscenat moartea și a pus în scenă o secvență a „crimei” a fost lăudată pe rețelele de socializare pentru teatrul său demn de Oscar.

Un clip viral, despre care se știe că a fost filmat în Thailanda, arată fiecare etapă a dramei emoționante a rozătoarei, care și-a înscenat propria moarte.

În primul rând, aceasta aleargă până la o mătură și un făraș, înainte de a lăsa în mod senzațional instrumentele de curățenie să cadă în timp ce se întinde pe podea, scrie Daily Mail.

Dându-și seama că mătura nu s-a dovedit a fi o armă a crimei convingătoare, actorul cu patru picioare decide să opteze pentru o altă direcție.

Cuibărindu-se sub obiectul căzut, veverița se gândește la diferite poziții în timp ce își așează mătura pe corp.

Optează pentru o plasare îndrăzneață și dramatică pe piept – cu brațele desfăcute – așteptând doar să fie descoperită.

Din când în când, creatura poate fi văzută că se ridică de jos și se uită în jur, pentru a verifica dacă cineva a văzut-o.

Utilizatorul @BirrelleBee din Canada a distribuit clipul, despre care se crede că a fost încărcat inițial de un autor necunoscut din Thailanda, la 3 iunie.

Postarea a adunat peste 21 de milioane de vizualizări, potrivit stirileprotv.ro

Este posibil ca talentatul actor blănos să fie o veveriță zburătoare gigant roșie, întâlnită în toată Asia de sud-est. La fel ca alte veverițe zburătoare, aceste rozătoare sunt cunoscute pentru abilitățile lor de planare și sunt în mare parte creaturi nocturne.

Și poate că nu este de mirare că animalul are o înclinație pentru teatru. Veverița este uneori cunoscută pentru că emite sunete puternice de jale sau scâncete.

Comentarii