VIDEO Președintele Sudanului de Sud urinează pe el în timpul intonării imnului național, la o ceremonie

joi, 15 decembrie 2022, 15:26
1 MIN
 VIDEO Președintele Sudanului de Sud urinează pe el în timpul intonării imnului național, la o ceremonie

O înregistrare video care a devenit virală pe rețelele de socializare a provocat reacții aprinse în rândul celor care au vizionat-o. În acest clip șocant, președintele Sudanului de Sud urinează pe el în timpul unei ceremonii.

Potrivit publicației online Sahara Reporters, este vorba despre Salva Kiir Mayardit, în vârstă de 71 de ani, care este primul președinte al Sudanului de Sud încă de la obținerea independenței, în 2011.

Incidentul s-a produs la ceremonia de inaugurare a unui proiect de infrastructură rutieră, în timpul intonării imnului național.

”Din păcate, pentru că evenimentul a fost transmis în direct la TV, nu s-a putut face nimic pentru a remedia situația jenantă. Se presupune că Salva Kiir Mayardit, în vârstă de 71 de ani, suferă de o infecție a tractului urinar, care este frecventă la bărbații în vârstă”, notează cei de la Sahara Reporters.Videoclipul viral a stârnit reacții mixte din partea comunității internaționale, mulți utilizatori de rețele sociale exprimând puncte de vedere opuse.

Unii i-au acuzat pe cameramani că au făcut un lucru urât, dezonorându-și președintele, în timp ce alții au spus că au făcut ceea ce trebuia, expunându-l pe președinte ca inapt din punct de vedere medical să conducă o țară.

Sursa: stirileprotv

Comentarii