COMUNICAT DE PRESA

Vino să petreci de Ziua Națională a Franței în Palas Campus! Concert Andra Botez & The Band și alte surprize

joi, 13 iulie 2023, 11:10
3 MIN
 Vino să petreci de Ziua Națională a Franței în Palas Campus! Concert Andra Botez & The Band și alte surprize

Palas Campus a creat pe Sf Andrei o zonă efervescentă, unde cele 13 companii internaţionale care au sediul în cea mai mare clădire din România promovează multiculturalitatea. De Ziua Națională a Franței, în Palas Campus se organizează o petrecere cu note chic cântate de Andra Botez & The Band, cu o expoziție foto, dar și cu acel quelque chose din melodiile franțuzești pe care le va remixa DJ PADO.

 

Vineri14 iulie 2023, la Palas Campus sărbătorim Ziua Națională a Franței. Cei care lucrează în clădirea de birouri din Sf. Andrei sunt așteptați, în intervalul orar 07.00 – 12.00, în holul principal, cu Le café du matin și cu „Musique française” by DJ PADODe la 12.00, vibe-ul se schimbă și DJ PADO va propune mixul „Boulevard des chansons”. Se știe că francezii sunt iubitori de preparate aromate și delicate, dar și de vinuri și brânzeturi alese, astfel că angajații Palas Campus vor avea ocazia să gătească crêpes, alături de Soft & Grace, în cadrul atelierelor specifice, dar și să deguste diferite soiuri de vin, asortate cu mai multe tipuri de brânzeturi fine. De la ora 12.00 ne întrecem în prepararea de crêpes savoryiar de la 16.00, va începe atelierul de crêpes suzette. În plus, iubitorii de dulce vor avea parte şi de barbe à papa, adică de îndragita  vată de zahăr, care ne aminteşte tuturor de copilărie.

Şi pentru că Franţa a avut dintotdeauna o viaţă muzicală importantă, în piațeta Palas Campusde la ora 17.30Andra Botez & The Band îi așteaptă pe ieșenii francofoni cu un concert extraordinar. Recunoscuți la nivel mondial și pentru faptul că sunt pasionați și mari „consumatori” de cultură, francezii au un apetit extraordinar pentru artă. Astfel, pentru a intra în atmosfera specifică din Hexagon, în lobby-ul principal din Palas Campus va fi amenajată și o expoziție de fotografie – „Coasta de Vest – câteva selecții din Franța” de Oliver Heron. Expoziția poate fi văzută de toți cei curioși și este recomandată de Orange Services. Partenerul evenimentelor este Institutul Francez din România, filiala Iași.

Și locațiile din Palas Campus se pregătesc cu oferte speciale de Ziua Națională a Franței. De 14 iulie, vino la Tucano, Teoîs, True Fine Coffee sau Dulcinella și bucură-te de răcoritoare și preparate tematice!

Despre Palas Campus:

  • 54.000 mp spații de birouri premium; 6.000 mp retail
  • cea mai mare clădire office din țară
  • spații verzi de 4.500 mp * piațetă interioară
  • 13 companii din IT&C, automotive din 6 țări
  • 16 stații de încărcare pentru automobile electrice
  • două niveluri de parcare subterană cu 625 de locuri
  • locații deschise: Acutica – salon de înfrumusețare; Athena – clinică de înfrumusețare; Dulcinella – braserie; Emerald – centru medical; Praxis – laborator de analize; Stay Fit Gym – centru de fitness; Teoîs Café – cafenea; True Fine Coffee – cafenea; Tucano  Coffee – cafenea; XTime – centru de difuzare de presă.

Departament PR

W: www.palascampus.ro

E: pr@palasiasi.ro

Comentarii