COMUNICAT DE PRESA

Weekend-ul de Artă şi Antichităţi aduce atmosfera vintage în Palas

joi, 28 aprilie 2022, 16:31
2 MIN
 Weekend-ul de Artă şi Antichităţi aduce atmosfera vintage în Palas

Un târg al amintirilor, unde timpul a înnobilat obiecte unicat, iar poveştile de demult se aud domol şi unde muzica jazz răsună din pick-up-uri, te aşteaptă la Palas. Weekendul de Artă şi Antichităţi reuneşte şi în acest final de lună pasionaţii de istorie în Atrium. Parcul Palas şi Esplanada Teatrului Luceafărul vor găzdui o serie de evenimente efervescente, dedicate copiilor şi tinerilor.

În perioada 29 aprilie – 1 mai 2022, în Palas are loc Weekend-ul de Artă şi Antichităţi, iar colecţionarii te aşteaptă cu o varietate de produse speciale, ale căror poveşti te vor fascina. Piesele cu patina timpului au aprins în oameni dorinţa de a afla mai multe despre vremurile de mult apuse, iar colecţionarii de amintiri din Atrium sunt pregătiţi să împărtăşească istoriile obiectelor pe care le expun în acest weekend.

Fie că eşti interesat de un pick-up din care răsună o piesă cântată de Frank Sinatra sau ai pus ochii pe o lampă mozaic lucrată manual ori pe o statuetă ce îţi aminteşte de copilărie, la Weekend-ul de Artă şi Antichităţi din Palas ai ocazia să dai viaţă casei tale cu ele. În acelaşi timp, poţi să alegi unul dintre accesoriile de la târgul de antichităţi pentru o ţinută ieşită din tipare. O broşă supradimensionată, cercei cu diferite forme şi culori, inele din argint ori cu pietre preţioase, ceasuri, brăţări, coliere sau seturi sunt câteva dintre accesoriile din care poţi alege.

Vineri, 29 aprilie, Esplanada Teatrului Luceafărul va fi cuprinsă de vibe-ul tinerilor de la Quasar Dance, care vor avea mai multe demonstraţii, în intervalul orar 16.00 – 20.00. Parcul Palas va fi şi el animat de un spectacol de balet, dar şi o prezentare de modă pentru copii, organizate de Rose Cotton Boutique, duminică, 1 mai, de la ora 16.00, iar de la ora 11.00 va avea loc un atelier de balet pentru cei mici.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele vor fi reprogramate, iar mai multe informaţii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas!

Comentarii