200 de studenţi bioingineri vor participa online la cea mai mare conferinţă de profil
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

200 de studenţi bioingineri vor participa online la cea mai mare conferinţă de profil

GALERIE
UMF Iasi conferinta bioinginerie
  • UMF Iasi conferinta bioinginerie
- +

În perioada 22 - 25 aprilie are loc o nouă ediţie a Conferinţei Naţionale de Bioinginerie pentru Studenţi şi Tineri Cercetători, organizată de către tinerii de la Facultatea de Bioinginerie Medicală de la UMF Iaşi. Manifestarea este descrisă ca fiind cea mai mare conferinţă studenţească de profil biomedical din ţară şi va avea loc online, în contextul pandemiei. 

La evenimentul organizat de Asociaţia Studenţilor Bioingineri tineri din toate centrele universitare din ţară vor prezenta rezultatele ştiinţifice în faţa specialiştilor. „În mod normal conferinţa are scopul de a reuni la Iaşi studenţi pasionaţi de ştiinţă pentru 4 zile pline de workshopuri şi lucrări stiinţifice, dar, având în vedere contextul actual, în acest an conferinţa se va desfăşura integral online”, au precizat organizatorii.

Şi-au anunţat prezenţa peste 200 de participanţi, atăt din Iaşi, cât şi din centrele universitare Bucureşti, Bacău, Cluj, Timişoara, Suceava şi Republica Moldova. Prelegerile interactive şi workshopurile acestui an acoperă arii de larg interes din domeniile „Sănătate” şi „Stiinţe inginereşti aplicate ȋn medicină”, temele adresându-se atât bioinginerilor, cât şi fizio-kinetoterapeuţilor. Festivitatea de deschidere şi afișarea posterelor participante vor avea loc joi, 22 aprilie 2021, iar vineri, 23 aprilie, este programată o sesiune de workshopuri.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.