Azi debutează BookLand la Iași. Vor vorbi 15 specialişti din diverse domenii

luni, 04 decembrie 2017, 02:56
2 MIN
 Azi debutează BookLand la Iași. Vor vorbi 15 specialişti din diverse domenii

Vor vorbi 15 specialişti din diverse domenii, de la artişti şi psihologi până la somelieri şi make-up artişti.

Conferinţele BookLand Evolution, aflate la a IV-a ediţie, debutează începând de astăzi. Evenimentul, care are drept scop promovarea educaţiei şi încurajarea performanţei, va reuni zeci de mii de tineri din 23 de oraşe ale ţării. În decursul celor trei ediţii aterioare, în cadrul evenimentelor din oraşele în care s-a desfăşurat, au vorbit peste 1.500 de specialişti.

La Iaşi, anul acesta, vor vorbi, în perioada 4-8 decembrie, 15 specialişti din domenii diferite, fiind promotori ai meseriei pe care o reprezintă. Evenimentul se va desfăşura la Universitatea „Al.I. Cuza“, în Aula „Mihai Eminescu“, urmând să aibă loc în intervalul orar 14.00-16.00. Moderatorul ediţiei de anul acesta va fi Diana Andriescu, primul profesionist al evenimentului fiind Cassian Maria Spiridon, preşedintele Asociaţiei „14 Decembrie 1989“ Iaşi. Tot astăzi, de la ora 15, va vorbi Andreea Clara Boboc, actriţă la Teatrul Naţional, urmată de scriitoarea Simona Muscă.

Pe perioada celor cinci zile în care se va desfăşura evenimentul vor putea fi ascultaţi profesionişti din domenii precum ingineria chimică, psihologie şi psihoterapie, ştiinţe filologice sau drept, dar vor fi prezenţi şi somelieri, reprezentanţi ai antreprenorilor, make-up artist, consilieri de imagine sau regizori.

În 2011 BookLand a organizat o caravană naţională de carte, care s-a desfăşurat peste 700 de zile, fiind prezentă în mai multe centre comerciale, pieţe şi parcuri din 40 de judeţe din ţară.

Comentarii