FOTO – Femeie accidentată mortal la Leţcani. Şoferul a fugit de la locul faptei

marți, 15 decembrie 2020, 02:49
2 MIN
 FOTO – Femeie accidentată mortal la Leţcani. Şoferul a fugit de la locul faptei

Un individ din Vaslui a fost reţinut aseară de către poliţişti după ce a omorât o femeie pe Drumul European, în Leţcani, apoi a fugit de la locul faptei.

Accidentul a avut loc dimineaţă, în jurul orei 7.30, atunci când şoferul în vârstă de 34 de ani a lovit o femeie care traversa strada printr-un loc nepermis. Corpul femeii a fost aruncat într-un şanţ, după impactul cu maşina, şoferul fugind de locul accidentului.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut ajuta victima, o femeie în vârstă de 65 de ani, din localitatea Mădârjac. După îndelungi căutări, poliţiştii au găsit autoturismul Mitsubishi pe un câmp din localitatea Breazu, cu numerele de înmatriculare scoase şi aruncate în maşină.

Culmea este că şoferul, care are domiciliul în comuna Erbiceni, nu se afla sub influenţa alcoolului, iar permisul de conducere era valid. Cel mai probabil, acesta s-a speriat de comiterea accidentului şi a fugit.

Autovehicolul implicat în accident era în proprietatea lui, acesta fiind indisponibilizat de către poliţişti, care l-au transportat la sediul poliţiei rutiere pentru o expertiză. Maşina acestuia era avariată în partea din faţă dreaptă, de asemenea şi parbrizul fiind spart în urma coliziunii violente cu corpul femeii.

“Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările continuă", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Potrivit primarului din Leţcani, femeia omorâtă venise la nişte rude şi pleca acasă, în localitatea Mădârjac.

“Femeia era adventistă, din câte am auzit eu, fusese la biserică în weekend", ne-a spus primarul Stelian Turcu.

Comentarii