Gunoier prins vânzând morfină la talcioc. Spune că a găsit fiolele în pubelă

sâmbătă, 26 septembrie 2020, 01:58
2 MIN
 Gunoier prins vânzând morfină la talcioc. Spune că a găsit fiolele în pubelă
Scuza sa când a fost prins: „le-am găsit la gunoi“.

Judecătorii ieşeni au condamnat recent la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare un bărbat de 50 de ani din municipiul Iaşi care a fost găsit vinovat de trafic de droguri. Ioan Gavrilă a fost găsit vinovat de Tribunalul Iaşi însă e nemulţumit de sentinţă şi, zilele trecute, a contestat-o la Curtea de Apel Iaşi.

Potrivit motivării primei sentinţe, Gavrilă a fost prins pe 4 iunie 2017, la orele dimineţii, de un echipaj de Poliţie Locală în timp ce vindea clandestin stupefiante. Mai exact, el a fost depistat în timp ce avea scoase la vânzare 18 cutii a câte 5 fiole de morfină. Locul de desfacere al individului era talciocul din Iaşi.

„Fiind întrebat cu privire la provenienţa respectivelor fiole, inculpatul Gavrilă Ioan a declarat verbal faptul că le-a găsit la o pubelă de gunoi şi a încercat să le comercializeze cu suma de 180 lei, respectiv câte 1 cutie cu 5 fiole contra sumei de 10 lei“, au precizat judecătorii ieşeni.

După ce a fost chemat şi în faţa procurorului, individul a punctat că ştia că morfina este drog, deoarece a avut o rudă căreia i s-a administrat o perioadă lungă de timp această substanţă. În momentul condamnării, individul lucra la Salubris şi, deşi judecătorul primei instanţei a reţinut despre el că „este bine integrat în colectivitate, a adoptat un comportament adecvat şi civilizat faţă de colegi“, a decis să îl trimită în închisoare.

Comentarii