Jadarmii ieşeni anunţă că îşi vor spori verificările pe linia respectării măsurilor de siguranţă sanitară
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Jadarmii ieşeni anunţă că îşi vor spori verificările pe linia respectării măsurilor de siguranţă sanitară

GALERIE
Jandarmi
  • Jandarmi
- +

Jandarmii ieşeni anunţă într-un comunicat de presă că în perioadă următoare vor intensifica verificările pe linia respectării măsurilor de siguranţă sanitară. Mai multe echipaje vor fi în apropierea bisericilor cu ocazia Floriilor.  

“În perioada 23 - 29 aprilie 2021, mai multe echipaje jandarmi ieşeni vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2, precum şi însoţirea autovehiculelor care transportă dozele de vaccin, conform solicitărilor.  În ziua de Florii, echipajele de jandarmi vor avea în vedere zona lăcaşelor de cult din Iaşi, Paşcani, Hârlău, Tg. Frumos şi Răducăneni, unde în fiecare an participă un număr mai mare de credincioşi.

Se continuă activităţile în cooperare cu Poliţia, în sistem mixt, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice. De asemenea, se vor lua măsuri de asigurare a ordinii publice la manifestările sportive ce se vor derula în această perioadă. Avându-se în vedere măsurile luate la nivel naţional pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2, competiţiile vor avea loc fără spectatori.

Pe timpul misiunilor, jandarmii ieşeni vor acţiona pentru informarea, îndrumarea şi verificarea cetăţenilor pe linia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov2, prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii publice, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, jandarmii vor interveni în vederea luării măsurilor legale.

Jandarmeria Iaşi recomandă cetăţenilor să respecte regulile de autoprotecţie sanitară, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să nu provoace şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.  Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112. COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL”, se arată într-un comunicat de presă.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.