Oraşul Iaşi, nominalizat pentru dezvoltarea industriei IT, la un concurs internaţional

luni, 08 ianuarie 2018, 02:50
2 MIN
 Oraşul Iaşi, nominalizat pentru dezvoltarea industriei IT,  la un concurs internaţional

Oraşul nostru este bine reprezentat la nivel european în industria IT, drept dovadă fiind gala de premiere a CEE Shared Services and Outsourcing Awards, care va avea loc la sfârşitul lunii în Polonia. Cei trei reprezentanţi din Iaşi nominalizaţi sunt Oraşul IAŞI, compania Conduent şi proiectul FAB LAB Iaşi. Evenimentul are loc în perioada 31 ianuarie – 1 februarie 2018. 

Oraşul IAŞI este nominalizat la categoria „oraşul anului pentru dezvoltarea industriei IT & Outsourcing din Europa Centrală şi de Est (în afara Poloniei)“. „Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a fost invitat de organizatori să fie membru al juriului şi în plus va avea ocazia să prezinte într-o sesiune separată argumentele atractivităţii Iaşului în faţa celor mai mari jucători din industria de Out­sourcing la nivel european. Com­pania Conduent, unul dintre cei mai mari angajatori din regiune în acest domeniu, este nominalizată la două categorii «Compania de Outsourcing a anului (BPO)» şi Cele mai bune iniţiative de marketing din 2017 pentru locaţiile din Iaşi (România) şi Lodz (Polonia).

De asemenea, proiectul FAB LAB Iaşi, cel mai mare spaţiu de coworking din zonă, este nominalizat la categoria Cea mai bună colaborare între mediul de business şi cel universitar în cadrul parteneriatului dezvoltat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ Iaşi“, au menţionat reprezentanţii Fab Lab. Alte nominalizări din România, alături de cele menţionate mai sus sunt: Allianz Technology – Actuarial Support Center (Cel mai mare furnizor de servicii unice), SCC Heroes cu operaţiuni în Ungaria (Compania de recrutare a anului). 

Peste 300 de lideri de opinie din domeniu vor fi prezenţi la a VI-a ediţie a Galei de premiere, cu mai mult de 50 de firme interesate în stabilirea sau dezvoltarea afacerilor în industria serviciilor în Europa Centrală. Gala de premiere va fi precedată de un summit de jumătate de zi compus din paneluri, în care se va dezbate tema „shared services and outsourcing sector“, sesiuni cu date concrete din domeniu.

 

 

 

Comentarii