Oraşul Iaşi, nominalizat pentru dezvoltarea industriei IT, la un concurs internaţional
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Oraşul Iaşi, nominalizat pentru dezvoltarea industriei IT, la un concurs internaţional

GALERIE
Varsovia
  • Varsovia
- +

Oraşul nostru este bine reprezentat la nivel european în industria IT, drept dovadă fiind gala de premiere a CEE Shared Services and Outsourcing Awards, care va avea loc la sfârşitul lunii în Polonia. Cei trei reprezentanţi din Iaşi nominalizaţi sunt Oraşul IAŞI, compania Conduent şi proiectul FAB LAB Iaşi. Evenimentul are loc în perioada 31 ianuarie - 1 februarie 2018. 

Oraşul IAŞI este nominalizat la categoria „oraşul anului pentru dezvoltarea industriei IT & Outsourcing din Europa Centrală şi de Est (în afara Poloniei)“. „Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a fost invitat de organizatori să fie membru al juriului şi în plus va avea ocazia să prezinte într-o sesiune separată argumentele atractivităţii Iaşului în faţa celor mai mari jucători din industria de Out­sourcing la nivel european. Com­pania Conduent, unul dintre cei mai mari angajatori din regiune în acest domeniu, este nominalizată la două categorii «Compania de Outsourcing a anului (BPO)» şi Cele mai bune iniţiative de marketing din 2017 pentru locaţiile din Iaşi (România) şi Lodz (Polonia).

De asemenea, proiectul FAB LAB Iaşi, cel mai mare spaţiu de coworking din zonă, este nominalizat la categoria Cea mai bună colaborare între mediul de business şi cel universitar în cadrul parteneriatului dezvoltat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ Iaşi“, au menţionat reprezentanţii Fab Lab. Alte nominalizări din România, alături de cele menţionate mai sus sunt: Allianz Technology - Actuarial Support Center (Cel mai mare furnizor de servicii unice), SCC Heroes cu operaţiuni în Ungaria (Compania de recrutare a anului). 

Peste 300 de lideri de opinie din domeniu vor fi prezenţi la a VI-a ediţie a Galei de premiere, cu mai mult de 50 de firme interesate în stabilirea sau dezvoltarea afacerilor în industria serviciilor în Europa Centrală. Gala de premiere va fi precedată de un summit de jumătate de zi compus din paneluri, în care se va dezbate tema „shared services and outsourcing sector“, sesiuni cu date concrete din domeniu.

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

Rabla

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.