Articol susţinut de Prime Kapital

Prime Kapital, dezvoltatorul proiectului Silk District, lansează al 4-lea proiect rezidențial

vineri, 10 decembrie 2021, 18:28
2 MIN
 Prime Kapital, dezvoltatorul proiectului Silk District, lansează al 4-lea proiect rezidențial

Prime Kapital, dezvoltatorul proiectului Silk District, a lansat un nou proiect pe piața imobiliară, de data aceasta în Ploiești.

Pleiades Residence este al 4-lea proiect rezidențial dezvoltat de Prime Kapital, fiind totodată cel mai verde ansamblu rezidențial din Ploiești.

Din cei 18.400m2 alocați proiectului, 8.200m2 vor fi spații verzi și de promenadă, mai precis aproximativ 50% din suprafața totală a complexului.

Proiectul cuprinde 7 clădiri moderne, P+11 etaje și va avea 498 apartamente, cu diferite variante de compartimentări:

Studio-uri duble;

Apartamente cu 2 camere;

Apartamente cu 3 camere;

Apartamente cu 4 camere;

Duplex-uri și Penthouse-uri.

Complexul rezidențial se află lângă Prahova Value Center, și la 10 min de centrul orașului.

Lucrările pentru primele 2 clădiri din cadrul complexului vor fi demarate în trimestrul I 2022, împreună cu cele de infrastructură și aproximativ 20% din spațiile verzi.

Totodată, Prime Kapital a inaugurat alte două noi centre comerciale, Prahova Value Centre în Ploiești și Bârlad Value Centre în Bârlad, ambele cu un portofoliu complex de branduri internaționale, naționale dar și locale.

Cu fiecare proiect lansat, obiectivul principal al dezvoltatorului rămâne generarea de beneficii comunităților pe care le formează. Astfel componenta rezidențială, ansamblul Pleiades Residence, aplică standardul nZEB (Nearly Zero Energy Building – clădiri cu consum de energie aproape zero), caracterizat prin performanță energetică ridicată și, implicit, facturi de întreținere mai mici pentru rezidenți. Standardele Prime Kapital presupun concept car-free cu aproximativ 50% din suprafata terenului alocată parcurilor, aleilor, zonelor de joacă. cât și materiale de construcție de înaltă calitate în toate proiectele sale, cum ar fi vata minerală bazaltică de 150 mm, care asigură cea mai bună izolare termică a clădirilor.

În ceea ce privește Silk District, proiectul de regenerare urbană de tip mixed use dezvoltat de Prime Kapital în Iași, pe o suprafață de 10 hectare, dezvoltatorul anunța luna trecută că s-a încheiat procesul de demolare al clădirilor de pe fosta platforma industrială Teba prin demolarea celei mai înalte construcții și continua cu lucrările de construcție pentru prima fază de rezidențial. Lucrările pentru prima fază de birouri și pentru faza 2 de rezidențial vor demara la începutul anului viitor.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație neegalată cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de aproximativ 390 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Comentarii