Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani, din Călărași, care a murit după ce a mâncat carne la grătar: peștele, CONTAMINAT cu substanțe periculoase

joi, 02 mai 2024, 17:57
1 MIN
 Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani, din Călărași, care a murit după ce a mâncat carne la grătar: peștele, CONTAMINAT cu substanțe periculoase

Au apărut primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani, din Călărași, care a murit la scurt timp după ce a mâncat carne la grătar pregătită de familie. Conform acestora, mâncarea congelată era plină de bacterii nocive. Pentru moment, nu se știe cu ce era contaminat peștele, rezultatele finale urmând să fie gata în cursul zilei de vineri.

Inspectorii sanitari au recoltata mai multe probe din toate alimentele – si de acasa si de la magazinul de unde au fost cumparate produsele – dupa decesul cutremurator de zilele trecute.

Rezultatele preliminarii arata ca pestele si micii consumati de copila erau contaminate. Mai exact, in carnea respectiva s-au gasit valori mai mari decat cele normale ale unei substante toxice.

In acest moment, se poate spune ca fetita a facut o toxiinfectie alimentara. Rezultatele finale vor fi insa gata maine. Atunci vom stii cu singuranta daca decesul a fost provocat, intr-adevar, de o toxiinfectie sau o substanta mai periculoasa.

Reamintim că fetiţei i s-a făcut rău acasă, după ce a mâncat pește, primele simptome fiind ale unei toxiinfecţii. Tragedia nu a fost singulară. Bunica copilei a murit când a aflat vestea decesului nepoatei sale. Femeia era cunoscută cu probleme cardiace.

Comentarii