Rolul antrenarii in retentia angajatilor
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

Eveniment

Rolul antrenarii in retentia angajatilor

GALERIE
sigla MT 2014
  • sigla MT 2014
- +

“Obiectivul unui manager profesionist nu este să-i placă oamenii cu care lucrează. Nici acela de a-i schimba. Obiectivul său este de a le valorifica talentele, calităţile!”
Alfred P Sloane, ex-CEO General Motors

Pe 24 septembrie 2015 va avea loc la Iasi seminarul "Rolul antrenarii in retentia angajatilor", cu o abordare care nu se doreste generala ci foarte concreta in termeni de instrumente, metode si bune practici de antrenare. Astfel, in cadrul primului atelier se va cunoaste si exersa metoda americana Coaching in 7 pasi™, o aplicatie practica si pragmatica a generosului lifestyle coaching, transpusa in viata de zi cu zi a companiei. Modelul vine sa valideze pentru practicieni bune principii de lucru din relationarea adult-adult, de coordonare si colaborare, in detrimentul relatiei de tip sef-subordonat, nemotivatoare pe termen lung si anume:

-    Oamenii performeaza eficace cand au relatii pozitive cu ceilalti.
-    O relationare productiva de ambele parti este un bun castigat care trebuie intretinut activ.
-    O modificare (pas) din partea unuia pentru a dezvolta relatia interumana demonstreaza respect.
-    Una dintre cele mai relevante reflectii in viata este sa recunoastem matur ca si ceilalti sunt la fel de importanti ca si noi.
-    Dezvoltarea de tehnici si abilitati pentru relationarea cu ceilalti este un obiectiv etic si realizabil.
-    Utilizarea injusta a tehnicilor si abilitatilor de relationare este perceputa ca nesincera si distanteaza.
-    Este nevoie de efort pentru a dezvolta noi abilitati, efort de dorit si care reprezinta dezvoltare personala.
-    Oamenii vor sa fie condusi, nu administrati

Va propunem, in afara aplicabilitatii usoare si relevante a metodei, si un mediu activ de dezbatere, concomitent cu explicarea si exersarea pasilor antrenarii. La final de atelier veti putea utiliza aceasta metoda in intalniri personale de antrenare si veti avea astfel un instrument in plus de lucru, scopul ultimativ al antrenarii fiind reducerea turnover-ului de personal.

Participantii sunt manageri generali, de vanzari si HR din companii IT, financiar, productie, distributie, evenimentul este unul inchis, pe baza de invitatie, pentru 40 de participanti. La final, organizatorul Mentor Training are pregatita o surpriza atipica.

Trainerul metodei de coaching este Radu Nechita; diplomat, licentiat LIFO® si Human Synergistics®, Radu are experienta certificata in managementul echipelor, tehnici de comunicare si negociere, sisteme de vanzare si manageriale, cultura organizationala, obtinute in companii multinaţionale, ING Romania si CitiBank. Radu are la activ peste 450 de cursuri sustinute in cariera, cu peste 85 de clienti si 5000 de participanti in cei 15 ani de training.

Detalii la telefon: 0740141660 pentru evenimentul "Rolul antrenarii in retentia angajatilor" din 24 septembrie 2015, Iasi, intre orele 16:00 – 19:00, sala de protocol a SCA Bucium SA.

www.mentortraining.ro 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.