Eveniment

Rolul antrenarii in retentia angajatilor

luni, 07 septembrie 2015, 01:50
2 MIN
 Rolul antrenarii in retentia angajatilor

“Obiectivul unui manager profesionist nu este să-i placă oamenii cu care lucrează. Nici acela de a-i schimba. Obiectivul său este de a le valorifica talentele, calităţile!”
Alfred P Sloane, ex-CEO General Motors

Pe 24 septembrie 2015 va avea loc la Iasi seminarul "Rolul antrenarii in retentia angajatilor", cu o abordare care nu se doreste generala ci foarte concreta in termeni de instrumente, metode si bune practici de antrenare. Astfel, in cadrul primului atelier se va cunoaste si exersa metoda americana Coaching in 7 pasi™, o aplicatie practica si pragmatica a generosului lifestyle coaching, transpusa in viata de zi cu zi a companiei. Modelul vine sa valideze pentru practicieni bune principii de lucru din relationarea adult-adult, de coordonare si colaborare, in detrimentul relatiei de tip sef-subordonat, nemotivatoare pe termen lung si anume:

–    Oamenii performeaza eficace cand au relatii pozitive cu ceilalti.
–    O relationare productiva de ambele parti este un bun castigat care trebuie intretinut activ.
–    O modificare (pas) din partea unuia pentru a dezvolta relatia interumana demonstreaza respect.
–    Una dintre cele mai relevante reflectii in viata este sa recunoastem matur ca si ceilalti sunt la fel de importanti ca si noi.
–    Dezvoltarea de tehnici si abilitati pentru relationarea cu ceilalti este un obiectiv etic si realizabil.
–    Utilizarea injusta a tehnicilor si abilitatilor de relationare este perceputa ca nesincera si distanteaza.
–    Este nevoie de efort pentru a dezvolta noi abilitati, efort de dorit si care reprezinta dezvoltare personala.
–    Oamenii vor sa fie condusi, nu administrati

Va propunem, in afara aplicabilitatii usoare si relevante a metodei, si un mediu activ de dezbatere, concomitent cu explicarea si exersarea pasilor antrenarii. La final de atelier veti putea utiliza aceasta metoda in intalniri personale de antrenare si veti avea astfel un instrument in plus de lucru, scopul ultimativ al antrenarii fiind reducerea turnover-ului de personal.

Participantii sunt manageri generali, de vanzari si HR din companii IT, financiar, productie, distributie, evenimentul este unul inchis, pe baza de invitatie, pentru 40 de participanti. La final, organizatorul Mentor Training are pregatita o surpriza atipica.

Trainerul metodei de coaching este Radu Nechita; diplomat, licentiat LIFO® si Human Synergistics®, Radu are experienta certificata in managementul echipelor, tehnici de comunicare si negociere, sisteme de vanzare si manageriale, cultura organizationala, obtinute in companii multinaţionale, ING Romania si CitiBank. Radu are la activ peste 450 de cursuri sustinute in cariera, cu peste 85 de clienti si 5000 de participanti in cei 15 ani de training.

Detalii la telefon: 0740141660 pentru evenimentul "Rolul antrenarii in retentia angajatilor" din 24 septembrie 2015, Iasi, intre orele 16:00 – 19:00, sala de protocol a SCA Bucium SA.

www.mentortraining.ro

 

Comentarii