Rolul antrenarii in retentia angajatilor
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

Eveniment

Rolul antrenarii in retentia angajatilor

GALERIE
sigla MT 2014
  • sigla MT 2014
- +

“Obiectivul unui manager profesionist nu este să-i placă oamenii cu care lucrează. Nici acela de a-i schimba. Obiectivul său este de a le valorifica talentele, calităţile!”
Alfred P Sloane, ex-CEO General Motors

Pe 24 septembrie 2015 va avea loc la Iasi seminarul "Rolul antrenarii in retentia angajatilor", cu o abordare care nu se doreste generala ci foarte concreta in termeni de instrumente, metode si bune practici de antrenare. Astfel, in cadrul primului atelier se va cunoaste si exersa metoda americana Coaching in 7 pasi™, o aplicatie practica si pragmatica a generosului lifestyle coaching, transpusa in viata de zi cu zi a companiei. Modelul vine sa valideze pentru practicieni bune principii de lucru din relationarea adult-adult, de coordonare si colaborare, in detrimentul relatiei de tip sef-subordonat, nemotivatoare pe termen lung si anume:

-    Oamenii performeaza eficace cand au relatii pozitive cu ceilalti.
-    O relationare productiva de ambele parti este un bun castigat care trebuie intretinut activ.
-    O modificare (pas) din partea unuia pentru a dezvolta relatia interumana demonstreaza respect.
-    Una dintre cele mai relevante reflectii in viata este sa recunoastem matur ca si ceilalti sunt la fel de importanti ca si noi.
-    Dezvoltarea de tehnici si abilitati pentru relationarea cu ceilalti este un obiectiv etic si realizabil.
-    Utilizarea injusta a tehnicilor si abilitatilor de relationare este perceputa ca nesincera si distanteaza.
-    Este nevoie de efort pentru a dezvolta noi abilitati, efort de dorit si care reprezinta dezvoltare personala.
-    Oamenii vor sa fie condusi, nu administrati

Va propunem, in afara aplicabilitatii usoare si relevante a metodei, si un mediu activ de dezbatere, concomitent cu explicarea si exersarea pasilor antrenarii. La final de atelier veti putea utiliza aceasta metoda in intalniri personale de antrenare si veti avea astfel un instrument in plus de lucru, scopul ultimativ al antrenarii fiind reducerea turnover-ului de personal.

Participantii sunt manageri generali, de vanzari si HR din companii IT, financiar, productie, distributie, evenimentul este unul inchis, pe baza de invitatie, pentru 40 de participanti. La final, organizatorul Mentor Training are pregatita o surpriza atipica.

Trainerul metodei de coaching este Radu Nechita; diplomat, licentiat LIFO® si Human Synergistics®, Radu are experienta certificata in managementul echipelor, tehnici de comunicare si negociere, sisteme de vanzare si manageriale, cultura organizationala, obtinute in companii multinaţionale, ING Romania si CitiBank. Radu are la activ peste 450 de cursuri sustinute in cariera, cu peste 85 de clienti si 5000 de participanti in cei 15 ani de training.

Detalii la telefon: 0740141660 pentru evenimentul "Rolul antrenarii in retentia angajatilor" din 24 septembrie 2015, Iasi, intre orele 16:00 – 19:00, sala de protocol a SCA Bucium SA.

www.mentortraining.ro 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

A avea sau a nu avea amendamente

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.