VIDEO: Cum să ne ferim de jafuri? Sfaturile a doi polițiști ieșeni specializați în prevenție

duminică, 25 iulie 2021, 13:02
1 MIN
 VIDEO: Cum să ne ferim de jafuri? Sfaturile a doi polițiști ieșeni specializați în prevenție

Este bine să ai încredere în vecini atunci când pleci în concediu? Ce măsuri trebuie să iei când pleci de acasă pentru ca hoții să nu îți intre în locuință?

Doi polițiști din Iași au fost invitați în studioul ”Ziarului de Iași” ca să-ți explice tertipurile și metodele prin care hoții sparg apartamente sau îți intră în casă într-un moment de neatenție.

De asemenea, cei doi polițiști explică metodele folosite de hoți pentru a sparge autoturismele, cum ne putem apăra în fața tâlharilor care smulg bijuterii și telefoane mobile pe stradă, metodele prin care hoții fură din buzunare/poșete și cum ne putem proteja de aceștia atunci când ne urcăm într-un tramvai sau mergem prin locuri aglomerate și care sunt zonele din Iași preferate de hoții de buzunare.

Urmăriți un dialog informativ între jurnalistul Andrei Dîscă – șeful Departamentului Speciale și Investigații din cadrul Ziarului de Iași, cu comisarul de poliție Anca Iftodi și inspectorul de poliție Codruț Cîmpianu, ambii din cadrul Biroului de Analiza și Prevenire a Criminalității – Inspectoratul de Poliție al Județului Iași.

Comentarii