De Business

Punem punctul pe știi

VIDEO: Linie robotizată de reparaţii auto, unică în Europa de Est, în funcţiune la Iaşi

miercuri, 02 octombrie 2019, 16:25
2 MIN

Grupul Tester şi-a prezentat miercuri una dintre cele mai noi investiţii pe care le-a realizat la Iaşi. Este vorba despre un centru integrat de tinichigerie-vopsitorie-caroserie cu o linie robotizată pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, ce a necesitat fonduri în valoare totală de 2,5 milioane de euro. Linia pentru reparaţii este de ultimă oră, fiind unică în România şi în Europa de Est. 

Multe linii de acest gen pot fi găsite în Europa de Vest, dar mai ales în SUA şi Canada, au precizat oficialii Tester. Cu ajutorul acestei tehnologii timpii de reparaţie au fost reduşi de cinci ori, iar clienţii pot urmări online pe adresa http://centrutehnic.testergrup.ro procesul de recondiţionare al autoturismului propriu. Oficialii companiei au precizat că persoanele care apelează la serviciile firmei vor primi pe perioada în care au maşina în service un autoturism, gratuit, la schimb până în momentul în care va fi realizată reparaţia.

“Tot ceea ce facem are ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor noştri, iar Casa Auto Centru Tehnic va oferi o nouă perspectivă asupra felului în care oamenii interacţionează cu domeniul reparaţiilor auto. Deschidem prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie din România şi Europa de Est dotată cu linie robotizată pentru reparaţii de o calitate ireproşabilă efectuate într-un timp foarte scurt”, a declarat Bogdan Piţigoi, preşedintele Tester Grup. În noul centru îşi desfăşoară activitatea 30 de angajaţi, ei fiind plătiţi după cum a precizat Piţigoi, cu salarii nete cuprinse între 900 şi 1.400 de euro. De asemenea, acesta a afirmat că grupul de firme pe care îl conduce are nevoie în continuare de oameni pe care să-i angajeze. În cadrul centrului de tinichigerie-vopsitorie-caroserie lucrează şi zece persoane din Sri Lanka.”Viitorul constă în colaborarea oameni-roboţi. Facem cunoştinţă Iaşului cu o lume în care oamenii lucrează cot la cot cu roboţii şi integrăm în mediile de lucru existente la Casa Auto o linie de robotizare menită să revoluţioneze reparaţiile auto”, spune Daniel Codrea, director After Sales Casa Auto. 

Comentarii