4 vedete care au dormit pe drumuri. Cine sunt celebritatile care au trecut prin aceasta experienta

duminică, 18 august 2013, 10:51
2 MIN
 4 vedete care au dormit pe drumuri. Cine sunt celebritatile care au trecut prin aceasta experienta

Acum sunt celebre si au tot ce isi doresc. Insa pentru Jennifer Lopez, Pitbull, Kelly Clarkson si Lil Kim lucrurile nu au fost intotdeauna atat de frumoase, acestia trecand prin experienta de a nu avea unde sa locuiasca.

1. Jennifer Lopez

In august 2013, Jennifer Lopez a dezvaluit ca a existat o scurta perioada in care nu a avut casa. "Nu am vrut sa merg la facultate, mi-am dorit sa dansez non-stop. Asa ca ne-am luat amandoua o pauza si am inceput sa dorm pe canapeaua dintr-un studiou de dans.

Asa am ajuns fara casa si i-am spus: Asta trebuie sa fac", a declarat vedeta. Cateva luni mai tarziu, Jennifer a participat la un concurs de dans in Europa, apoi s-a mutat in Los Angeles si de aici totul a devenit istorie.

2. Pitbull

Cantaretul nu a avut mereu o viata la fel de frumoasa ca cea de acum. In adolescenta, rapper-ul s-a certat de multe ori cu mama sa deoarece acesta o luase pe cai gresite.

"Imi respect mama, ea este si mama si tata, ea este cea care m-a facut barbat. Mi-a spus foarte clar ca nu vrea sa fiu implicat in consumul si distributia de droguri. Mi-a spus ca ma da afara din casa", a marturisit cantaretul care acum a ajuns un star international.

3. Kelly Clarkson

Kelly Clarkson are o poveste asemanatoare Cenusaresei. Dintr-o familie destul de modesta, cantareata s-a mutat la Los Angeles pentru auditiile de la American Idol, ea ajungand sa castige primul sezon al concursului. Datorita acestui succes, Kelly s-a mutat impreuna cu prietena sa intr-o camera dintr-un complex de apartamente de la Hollywood care a luat foc.

Astfel a ajuns sa locuiasa intr-o masina si apoi intr-o locuinta pentru cei fara adapost. Pana la urma lucrurile s-au aranjat, iar Kelly Clarkson a ajuns o cantareata cunoscuta in intreaga lume.

4. Lil Kim

Controversata cantareata de rapp si adversara a lui Nicki Minaj a fost de doua ori in situatia de a nu avea casa. La 8 ani, Kim si mama sa au fost fortate sa locuiasca intr-o masina din dorinta de a scapa de abuzurile tatalui sau.

"A fost o perioada in care eu si mama mea am locuit in portbagajul unei masini. Am dormit pe bancheta din spate. In adolescenta, Lil Kim a ajuns sa locuiasca cu tatal sau, trecand si atunci printr-o perioada in care a locuit pe la prietene. Insa, asa cum avea sa declare, toate aceste experiente au ajutat-o in cariera de succes pe care si-a construit-o.

perfecte,ro

Comentarii