70 de locuri de muncă scoase la concurs de instituţii ieşene. Aflați ce se caută

luni, 24 august 2015, 01:55
2 MIN
 70 de locuri de muncă scoase la concurs de instituţii ieşene. Aflați ce se caută

 Instituţiile publice din Iaşi au lansat aproape 25 de concursuri în ultima săptămână, pentru ocuparea a peste 70 de locuri de muncă vacante.

 

 Printre angajatori se numără Primăria Iaşi, care caută un şef pentru Serviciul Constatare Impunere şi Executare Persoane Fizice din cadrul Direcţiei Economice şi Finanţe Publice Locale. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 9 septembrie, proba scrisă va avea loc pe 23 septembrie, iar data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.
 
Un şef de serviciu va fi angajat şi la Poliţia Locală. Instituţia subordonată municipalităţii organizează în data de 18 septembrie un concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al Serviciului Siguranţa Circulaţiei. Alte autorităţi publice locale care angajează sunt primăriile din Todireşti (un paznic), Lungani (un referent principal), Paşcani (doi consilieri şi un inspector) şi Valea Lupului (un inspector).
 
De asemenea, Direcţia de Asistenţă Comunitară vrea un şofer, iar Serviciul Public Judeţean de Pază şi Protecţie, din subordinea Consiliului Judeţean, caută 13 agenţi de pază. În domeniul sănătăţii, trei unităţi medicale au lansat şase concursuri pentru ocuparea a 18 locuri de muncă. Acestea sunt Spitalul de Recuperare (un asistent medical şi o infirmieră), Maternitatea „Cuza Vodă” (12 asistenţi medicali, un îngrijitor şi o infirmieră) şi Institutul de Medicină Legală (un asistent expert financiar).
 
În domeniul educaţiei, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” organizează şapte concursuri (un sudor, doi administratori de patrimoniu, doi ingineri şi un administrator financiar), iar Universitatea Agronomică va desfăşura un singur concurs pentru ocuparea a nouă funcţii contractuale (un secretar, un administrator patrimoniu, doi tehnicieni, un electrician, un instalator, un municitor şi doi îngrijitori). Concursurile enumerate mai sus au fost lansate în ultima săptămână de către autorităţi, iar testele vor avea loc pe parcursul lunii septembrie. Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi consultate pe portalul guvernamental de profil care poate fi accesat la adresa posturi.gov.ro.
 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii