A găsit în apartamentul din Iaşi doi hoţi cotrobăindu-i prin lucruri la amiază

marți, 19 august 2014, 01:58
2 MIN
 A găsit în apartamentul din Iaşi doi hoţi cotrobăindu-i prin lucruri la amiază

Cei doi au fost prinşi printre blocuri, după ce au apucat să fugă.

Un ieşean a surprins doi hoţi în apartamentul său, anunţând imediat Poliţia, care i-a prins pe cei doi la scurt timp după ce au sustras o tabletă şi un telefon mobil. Ieşeanul a sunat la 112 fără a „deranja“ hoţii, iar la locul respectiv au venit poliţiştii, numai că hoţii au apucat să fugă. Totuşi, poliţiştii i-au prins pe cei doi între blocuri, în timp ce încercau să dispară.

„La data de 17 august, în jurul orei 11, Poliţia munici­piu­lui a fost sesizată prin Dispeceratul 112 de către un ieşean de 67 de ani despre faptul că a surprins în locuinţa sa doi tineri necunoscuţi care au profitat că uşa din termopan din curtea exterioară a imobilului era deschisă, au pătruns în interior şi din apartament au sustras un telefon mobil şi o tabletă în valoare de 630 lei. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au acţionat în zona comiterii faptei şi i-au prins în flagrant pe T.M., de 16 ani, şi Iustin O., de 18 ani, ambii din Iaşi, care aveau asupra lor bunurile fu­rate. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat iar cer­ce­tă­rile continuă în vede­rea documentării în­tregii activităţi in­frac­ţio­nale a celor doi”, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar în cadrul Po­liţiei.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, apoi au fost prezentaţi Parchetului cu pro­pu­nerea de arestare preventivă, dar s-a hotărât cer­cetarea celor doi în stare de libertate.
 

Comentarii