Adina Samson: Zvonurile că mă mărit cu englezul Robert Wosley, o calomnie!

vineri, 08 ianuarie 2016, 02:58
2 MIN
 Adina Samson: Zvonurile că mă mărit cu englezul Robert Wosley, o calomnie!

După ce în ultimele zile redacţiile din Iaşi erau bombardate din zona PSD cu informaţii neasumate public privind căsătoria Adinei Samson cu englezul Robert Wosley, fosta iubită a primarului suspendat Gheorghe Nichita a avut o discuţie cu reporterul „Ziarului de Iaşi“, redacţia noastră stabilind să nu publice o astfel de „ştire“ fără confirmare în acest sens.

„Total fals. Nu este adevărat! Nu mă interesează ce se spune, dar nu este adevărat“, ne-a spus Samson, întrebată cum comentează zvonurile că se mărită.

În discuţia avută cu fosta amantă a lui Nichita, aceasta ne-a precizat că vestea că s-ar căsători este o calomnie şi că va da în judecată canalele media care vor publica informaţia.

În cursul zilei de ieri, avocatul Adinei Samson, Dragomir Tomaşeschi, a menţinut declaraţia clientei sale, negând, la rândul său, informaţia.

„Este o minciună sfruntată şi o calomnie. Nu ştim cine a avut interesul ca acest zvon să apară în spaţiul public şi de ce clienta mea este atrasă din nou în aceste subiecte de cancan. Totul este fals“, ne-a spus Tomaşeschi.

Informaţia cu privire la presupusa căsătorie a Adinei Samson a fost publicată, într-un material în care nu este citată nicio sursă, de cotidianul „Bună Ziua Iaşi“.

Comentarii