Adolescent lăsat să moară de către dispecerul de la urgenţe. Ce l-a deranjat

miercuri, 29 iulie 2015, 08:44
1 MIN
 Adolescent lăsat să moară de către dispecerul de la urgenţe. Ce l-a deranjat

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost împuşcat în timpul unei petreceri. Una dintre prietenele lui a încercat să îi salveze viaţa şi a sunat la serviciul de urgenţe, însă dispecerul i-a închis telefonul în mijlocul conversaţiei.

Jaydon Chavez-Silver din Albuquerque, New Mexico, a murit, în ciuda încercărilor prietenei sale de a-l salva. Băiatul se afla la o petrecere când a fost împuşcat de o persoană dintr-un vehicul în mişcare. Prietena lui a sunat la urgenţe, iar pompierul care i-a răspuns a început să o îndrume pentru a-i acorda primul ajutor. Cu toate acestea, la un moment dat, fata a început să înjure sub presiunea stresului. În acel moment, pompierul a refuzat să o mai ajute şi a închis conversaţia.

Apelul la urgenţe efectuat de prietena lui Jaydon a fost înregistrat, iar conversaţia relevă faptul că pompierul a închis telefonul simţindu-se ofensat de vorbele tinerei.  În timp ce o ajuta să-i acorde lui Jaydon primul ajutor, pompierul a întrebat-o încă o dată dacă victima respiră. Stresată, aceasta i-a răspuns într-un mod nepoliticos pompierului, înjurând. Acela a fost momentul în care dispecerul a lăsat-o pe tânără să se descurce singură, în ciuda faptului că aceasta l-a rugat să nu închidă: „Nu închideţi, prietenul meu e pe moarte!”, a spus aceasta.

click.ro

 

Comentarii