Agresorul sexual din lift a fost arestat. Scene de groază descrise de procurori

sâmbătă, 24 ianuarie 2015, 02:57
3 MIN
 Agresorul sexual din lift a fost arestat. Scene de groază descrise de procurori

Cum a reuşit victima să scape din liftul blocat?

Bărbatul din Iaşi care a agresat o tânără într-un lift şi a încercat să o violeze a ajuns după gratii. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au propus vineri arestarea pentru 30 de zile pe numele lui Gabriel Scrija, de 37 de ani, acuzat de tentativă de viol.

Magistraţii Judecătoriei au admis vineri seara mandatul de arestare. Potrivit propunerii de arestare emise pe numele lui Scrija, în seara zilei de 16 ianuarie ieşeanca M.R.A., de 33 de ani, a intrat în scara blocului A3 de pe strada Vasile Lupu, din spatele său urcând şi agresorul. Victima i-a spus agresorului că ea merge la etajul 9, însă, atunci când ascensorul se afla la etajul 2, Scrija a blocat liftul.

VEZI ÎNREGISTRAREA

„Persoana vătămată a încercat să deblocheze liftul, însă inculpatul Scrija Gabriel s-a aşezat în faţa uşii liftului şi i-a comunicat persoanei vătămate că doreşte să întreţină cu aceasta raporturi sexuale. Persoana vătămată a refuzat solicitarea inculpatului Scrija Gabriel, iar acesta din urmă a exercitat asupra persoanei vătămate acte de violenţă, în sensul că a împins-o de mai multe ori, solicitându-i în mod repetat să întreţină raporturi sexuale. La un moment dat, inculpatul Scrija Gabriel a început să o atingă pe persoana vătămată pe picioare, apoi a încercat să o dezbrace de pantaloni, persoana vătămată încercând să deblocheze liftul“, se precizează în propunerea de arestare.

CITEȘTE ȘI:

Clipe de GROAZĂ! Un violator a blocat liftul în care urcase o tânără şi s-a năpustit spre ea

Procurorii mai menţionează că Gabriel Scrija a ameninţat-o cu bătaia pe victima dacă nu va face sex cu el, iar în momentul în care aceasta a vrut să deschidă uşa liftului, Scrija s-a împins în uşă astfel încât mâna femeii a rămas blocată. Ulterior, ieşeanul s-a aşezat în genunchi, încercând să-i dea pantalonii jos femeii. Femeia s-a zbătut, iar Scrija a apăsat din greşeală butonul de la etajul 2 al liftului, moment în care uşile s-au deschis, iar victima a fugit.

„Ulterior acestei împrejurări, inculpatul Scrija Gabriel a ieşit din lift şi a strigat după persoana vătămată că doreşte să întreţină raporturi sexuale cu aceasta şi că îi oferă sume de bani şi telefonul mobil. În continuare, s-a stabilit că persoana vătămată a intrat în locuinţa sa, iar inculpatul a plecat de la faţa locului“, au completat anchetatorii ieşeni.

Aceştia au mai arătat că Gabriel Scrija a mai fost condamnat, pentru mai multe infracţiuni de violenţă.

Comentarii