Aşteptând verdictul UEFA

vineri, 08 iulie 2016, 01:43
2 MIN
 Aşteptând verdictul UEFA

 Forul continental anunţă astăzi dacă partida tur cu Hajduk Split, din Europa League, se dispută în Copou   Daisuke Sato a semnat un contract pe patru ani cu CSMS. Schimbarea denumirii clubului, pe ordinea de zi a FRF

 
CSMS Iaşi va afla astăzi dacă prima manşă a confruntării cu Hajduk Split, din turul II preliminar al Europa League, se va derula pe stadionul “Emil Alexandrescu”. Conducătorii clubului ieşean nu au emoţii în privinţa verdictului forului european. “UEFA ne va anunţa vineri oficial dacă putem juca în Copou meciul. Teoretic, nu se poate întâmpla nimic care să ne afecteze. La tribuna B sunt montate toate scaunele noi albastre, mai sunt de pus câteva albe. Lucrările la sectorul rezervat oaspeţilor au început. Luând în calcul şi cele 350 de scaune de la tribuna 0, care erau regulamentare, avem circa 3 800 de scaune montate. UEFA ne-a cerut 1 500 pentru a putea juca partida cu Hajduk în Copou. Dacă avem 4 500, vom avea dreptul să organizăm şi meciuri din turul III preliminar al Europa League. Până joia viitoare, când se joacă meciul, sperăm să ne apropiem de acoperirea întregii capacităţi a stadionului. Facem toate eforturile, totul depinde de capacitatea de producţie a societăţii care livrează scaunele” a spus unul dintre vicepreşedinţii CSMS, Cristi Stărică.
În ceea ce priveşte echipa ieşeană, aceasta se întoarce astăzi acasă din cantonamentul de la Bolu, după ce ieri a fost programat un singur antrenament, în cursul dimineţii. Şedinţa de pregătire a fost condusă de “secunzii” Adrian Kereszy, Benone Dohot şi Cezar Honceriu, “principalul” Nicolo Napoli plecând în Italia. Totodată, ieri s-a parafat înţelegerea pe patru ani cu jucătorul filipinez Daisuke Sato, jucător de bandă stângă, venit ca liber de contract.
Reamintim, în Turcia, unde a stat începând cu 20 iunie, CSMS a susţinut cinci meciuri de verificare: 3-3 cu Neftci Baku (Azerbaijan), 1-1 cu Osmanlîspor (Turcia), 1-1 cu o selecţionată formată din jucători africani liberi de contract, 1-0 cu FC Voluntari şi 2-2 cu Fenerbahçe Istanbul (Turcia).
Referitor la schimbarea denumirii echipei, subiect care era pe ordinea de zi a şedinţei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal de aseară, aceasta se va putea opera, conform lui Stărică, doar după apariţia unei sentinţe judecătoreşti. Deşi oficiali ai clubului au anunţat în ultima perioadă diferite variante referitoare la viitoarea titulatură a clubului, varianta pe care se pare că se va merge va fi Clubul Sportiv Municipal (CSM) Politehnica Iaşi. 
 

Comentarii