Hit marca Holograf la CSMS

Banii vorbesc!

vineri, 15 mai 2015, 01:44
3 MIN
 Banii vorbesc!

O clasare mai bună în clasament ar aduce beneficii atât clubului, cât şi fotbaliştilor ieşeni

 
CSMS Iaşi întâlneşte mâine, de la ora 16:00, pe CFR Cluj, în etapa a XXXII-a a Ligii I de fotbal. Scăpaţi de grijile retrogradării, fotbaliştii ieşeni au dat asigurări că vor fi la fel de motivaţi şi în partida contra clujenilor şi în ultimele două runde rămase de disputat. Una dintre explicaţiile principale ale dorinţei jucătorilor de la CSMS de a continua parcursul excelent din acest retur este motivaţia financiară. “Am spus-o şi o repet. Eu nu cred că suntem pregătiţi de Europa League. E o ţintă frumoasă, la care cred că nimeni nu se gândea, însă, să fim sinceri, e şi greu de atins. Pentru asta, ar trebui să facem cu patru puncte mai mult decât FC Botoşani în trei meciuri. Oricum, chiar dacă nu ajungem în Europa, jucătorii au toate motivele să fie determinaţi în ultimele runde, latura financiară fiind extrem de importantă” a declarat preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, care a detaliat: “Pe lângă primele de joc, fiecare jucător are de încasat o primă de obiectiv. Aceasta diferă, în funcţie de locul pe care echipa se clasează la finalul campionatului. Pentru o poziţie în primele opt e un bonus, pentru o clasare în primele zece – alta, pentru locurile XI-XII – iarăşi diferă. În plus, jucătorii sunt avantajaţi şi indirect de o clasare pe o poziţie cât mai sus. Clubul ar obţine mai mulţi bani din drepturile de televiziune, astfel că în sezonul viitor va exista o linişte financiară mult mai mare”.
Şeful executivului ieşean s-a referit şi la situaţia financiară actuală: “Băieţii ne pun la cheltuială în fiecare săptămână! Rezultatele pozitive obţinute sunt recompensate cât putem de repede, în funcţie de posibilităţile noastre financiare. Joi le vom mai achita două prime, iar de săptămâna viitoare vom începe să facem eforturi să le achităm şi restanţele rămase, două salarii şi alte două prime. De fapt, sper să fie trei, după succesul cu CFR Cluj!”.
În altă ordine de idei, CSMS a stabilit preţul biletelor de intrare la ultimele două meciuri care vor fi găzduite de stadionul “Emil Alexandrescu” în acest sezon. La partida de mâine, tichetele de intrare costă 10 lei la peluze, 20 lei la tribunele A şi B, 30 lei la tribunele 0A şi 0B, 50 lei la tribuna 0. La partida cu FC Steaua Bucureşti, din ultima etapă, preţurile sunt duble.
Totodată, au fost puse în vânzare şi pachete de bilete, cu care pot fi vizionate ambele meciuri. Acestea costă: 25 lei la peluze, 50 lei la tribunele A şi B, 80 lei la tribunele 0A şi 0B şi 125 lei la tribuna 0.
 
 
 

Comentarii