Bobbi Kristina a fost „trasă” în lumea de dincolo de mama ei pe melodia „Hallelujah”

marți, 28 iulie 2015, 09:24
2 MIN
 Bobbi Kristina a fost „trasă” în lumea de dincolo de mama ei pe melodia „Hallelujah”

Membrii familiei care se aflau în salonul tinerei Bobbi Kristina cântau în şoaptă "Hallelujah" în momentul în care au simţit că fata este trasă în lumea de dincolo. Ei sunt convinşi că mama ei, celebra Whitney Houston, a fost cea care a chemat-o pe fiica ei.

Înmormântarea fetei va avea loc joi la Atlanta în cimitirul Fairview din Westfield, New Jersey. Ea va fi îngropată lângă mama sa. Autopsia nu a scos la iveală o cauză clară a morţii. În urma tinerei rămâne o avere de 20 milioane dolari, care va fi împărţită bunicii şi unchilor.

dailymail.co.uk

VEDEŢI ŞI:

VIDEO: S-a stins Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston. Avea 22 de ani

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston şi a artistului Bobby Brown, a murit, duminică, la vârsta de 22 de ani, conform unui anunţ oficial făcut de un reprezentant al familiei.

 

Dricuri suspecte ascunse în jurul ospiciului în care se află Bobbi Kristina

Două maşini funerare au fost văzute în preajma ospiciului în care se află Bobbi Kristina. Acestea au fost oarecum ascunse pe lângă un cort alb ridicat în mod suspect în zonă. Familia tinerei a venit la spital la câteva minute după apariţia dricurilor.

 

Adevărul de coşmar despre Bobbi Kristina. Apa în care a fost găsită era aproape bocnă

Un biograf a care a pregătit o carte despre Whitney Houston şi fiica sa, Bobbi Kristina, a relatat lucruri cumplite. Din punctul său de vedere, Bobbi Kristina a trăit un adevărat coşmar alături de logodnicul ei, Nick Gordon şi că el a ucis-o, practic.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii