Bonuri de ordine pentru debandada din corpul B al Primăriei

vineri, 12 mai 2017, 13:00
1 MIN
 Bonuri de ordine pentru debandada din corpul B al Primăriei

Accesul la unele ghişee şi birouri ale Primăriei se va face doar pe baza unui bon de ordine. Municipalitatea a implementat un sistem electronic de gestionare a fluxurilor de persoane pentru imobilul situat în curtea interioară a Palatului Roznavanu (corpul B, etajul I, camerele 3, 4 şi 5), unde se plătesc diverse taxe.

 „Dorim să creăm o atmosferă armonioasă şi degajată în care cetăţeanul este tratat cu respect şi beneficiază de servicii de calitate, operativitate şi promptitudine, eliminând aglomeraţia, ineficienţa şi lipsa de operativitate în ceea ce priveste primirea şi oferirea de servicii. Astfel, persoanele care solicită serviciile Primariei au posibilitatea de a-şi gestiona mai bine timpul şi energia“, a declarat primarul Mihai Chirica.

O altă facilitate introdusă de municipalitate constă în amenajarea unui punct de informare la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni. Acesta constă într-un birou, cu un calculator conectat la Internet, cu ajutorul căruia doritorii pot căuta, atât pe site-ul Primăriei, cât şi în alte surse, informaţiile de care au nevoie. În acelaşi loc sunt disponibile şi alte documente şi pliante informative.  

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii