Channing Tatum va interpreta rolul lui Gambit în viitoarele filme din universul „X-Men”

luni, 03 august 2015, 10:03
1 MIN
 Channing Tatum va interpreta rolul lui Gambit în viitoarele filme din universul „X-Men”

Channing Tatum a semnat contractul pentru a interpreta rolul mutantului Gambit în viitoarele filme ale seriei cu mutanți cu abilități superomenești "X-Men", conform starpulse.com.

Inițial, în cursul săptămânii trecute, s-a anunțat că actorul și studiourile 20th Century Fox nu au ajuns la o înțelegere, însă conform informațiilor oferite de Hollywood Reporter, în cele din urmă, Tatum a semnat un contract pentru "următorii câțiva ani" în care va interpreta rolul lui Gambit în niște filme pe care le va și produce.

În afara filmelor concentrate doar asupra personajului Gambit, Tatum va apărea în acest rol și în mult așteptatul film "X-Men: Apocalypse", a cărui lansare a fost anunțată pentru vara viitoare.

Unul dintre personajele favorite ale fanilor universului "X-Men", Gambit a fost interpretat de Taylor Kitsch în "X-Men Origins: Wolverine" iar superputerea sa constă în capacitatea de a acumula și manipula energie cinetică.

Channing Tatum a avut o apariție surprinzătoare și la Comic-Con, luna trecută, la evenimentul dedicat seriei "X-Men", aparținând studiourilor 20th Century Fox, alimentând speculațiile că ar urma să îmbrace hainele lui Gambit.

Rupert Wyatt ("Rise of the Planet of the Apes", "The Gambler") va regiza filmul "Gambit" a cărui lansare este anunțată pentru începutul lunii octombrie a anului viitor. (Agerpres)

Comentarii