Compania MGC Topoloveni şi-a deschis depozit la Iaşi

joi, 01 octombrie 2015, 11:47
2 MIN

Compania MGC Topoloveni, producătorul cu cea mai variată gamă de produse pentru industria HoReCa (Hoteluri – Restaurante – Catering) şi-a deschis un depozit la Iaşi.

Cu o experienţă de 20 de ani în domeniu, compania a început şi un program de extindere la nivel naţional şi, după deschiderea unor puncte de lucru în Buftea şi Cluj, a venit rândul Iaşului.

La Topoloveni, tradiţia culinară datează de 100 de ani, iar compania MGC Topoloveni a investit 4 milioane de euro într-o fabrică ce se întinde pe 6 hectare şi care produce 300 de tone produs finit pe săptămână. „Suntem pregătiţi oricând să asigurăm 90% din nevoile oricărui format de business HoReCa, fie el restaurant a la carte, fast food, cantină sau autoservire. De exemplu, cu soluţiile MGC Topoloveni poţi servi 15.000 oameni într-o zi, cu maximum 10 bucătari în loc de 50, cât ar fi minimul necesar. Chiar dacă produsele noastre au termen de valabilitate doi ani, nu veţi găsi la noi un gram de soia sau conservant, noi sterilizăm produsele. Am vrut să facem aceste produse pur tradiţional, să aibă «gustul de acasă». Spre exemplu, suntem singurii din România care facem sarmalele tradiţionale în cantităţi industriale”, a precizat, ieri, unul din patronii firmei, de origine din Liban.

Potrivit acestuia, compania priveşte cu interes toate pieţele din România, dar şi pe plan extern, în acest sens fiind deja încheiate parteneriate cu firme din Vestul Europei. Ca materii prime, firma foloseşte în mare parte produse de la furnizori locali, anul acesta Moldova dând companiei cea mai mare cantitate de pleurotus (n.r. – un tip de ciuperci). „Am decis să venim în Moldova, în principal în zona Iaşului, mai ales că aici avem deja deschis un depozit, şi pentru că moldovenii mănâncă bine, aşa, ca la mama acasă. De aceea ne şi mândrim că celebrele pârjoale moldoveneşti reprezintă produsul pe care noi îl vindem cel mai bine în această zonă”, a completata oficialul MGC Topoloveni.

 

Comentarii