Consulul din Azerbaidjan, implicat într-un accident în apropiere de Vaslui. Soţia oficialului, însărcinată, a ajuns la spital

sâmbătă, 25 februarie 2017, 18:19
2 MIN
 Consulul din Azerbaidjan, implicat într-un accident în apropiere de Vaslui. Soţia oficialului, însărcinată, a ajuns la spital

Consulul Republicii Azerbaidjan în România a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un accident în apropiere de municipiul Vaslui, după ce a intrat cu maşina într-un şanţ, în încercarea de a evita impactul cu un Matiz, în care se aflau şi doi copii. Soţia oficialului, însărcinată, a ajuns la spital.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul s-a petrecut la ieşirea din municipiul reşedinţă spre Bârlad, într-un moment în care consulul Azerbaidjanului a intrat în depăşirea unui Matiz, care intenţiona să iasă din drumul naţional DN 24 în parcarea unui motel din zonă.

Oficialul a tras de volan pentru a evita impactul cu autoturismul din faţa sa, în care se aflau două femei şi doi copii. În consecinţă, maşina condusă de consul a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului.

„În urma evenimentului, o pasageră de 36 de ani din autoturismul condus de oficialul misiunii diplomatice a suferit un atac de panică, fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Medicii au constatat că nu există probleme medicale în ceea ce o priveşte pe femeie”, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vaslui au refuzat să ofere informaţii suplimentare cu privire la accident şi măsurile legale dispuse faţă de consulul Azerbaidjanului, având în vedere calitatea acestuia. Potrivit unor surse oficiale, soţia consulului ar fi însărcinată şi a suferit un atac de panică, motiv pentru care a fost dusă la spital.

Loredana David a precizat, însă, că nu s-a întocmit dosar penal pe numele oficialului, având în vedere că nicio persoană implicată în accident nu a suferit leziuni corporale.

Comentarii