CSMS Iaşi va întâlni Steaua campioană în sferturile de finală ale Cupei Ligii la fotbal

miercuri, 12 noiembrie 2014, 02:43
2 MIN
 CSMS Iaşi va întâlni Steaua campioană în sferturile de finală ale Cupei Ligii la fotbal

 

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit ieri programul sferturilor de finală ale Cupei Ligii. Ca urmare a tragerii la sorţi, CSMS Iaşi se va duela cu Steaua Bucureşti, partida urmând a se disputa pe stadionul “Emil Alexandrescu”. Cele două formaţii s-au mai întâlnit în acest sezon şi în optimile de finală ale Cupei României. Deşi a contat pe jucători de rang doi, formaţia bucureşteană s-a impus în Copou cu scorul de 1-0, graţie golului reuşit de Stanciu, în minutul 89.
Faptul că Iaşul va primi din nou vizita formaţiei campioane, cu care va juca şi în ultima etapă a turului, în Capitală, nu-l sperie pe preşedintele CSMS, Florin Prunea. “Este foarte bine că am căzut cu Steaua! E genul de meci din care noi nu avem ce pierde. Va fi ultimul meci al anului, probabil la o săptămână de cel din campionat, jucătorii vor fi, teoretic, mobilizaţi să se despartă frumos de fanii noştri. Şi în Cupa României am fost aproape de un rezultat bun. Sper ca şi vremea să ţină cu noi şi să putem juca un meci în condiţii normale. Până la meciul din Ligă însă mai sunt trei meciuri de campionat, pe care trebuie să ne axăm” a spus şeful executivului ieşean.
Pentru a ajunge în “sferturile” Cupei Ligii, CSMS a trecut de ASA Târgu Mureş, în deplasare, şi de CFR Cluj, pe teren propriu, ambele formaţii eliminate de ieşeni jucând partidele amintite cu rezervele.
Celelalte meciuri din sferturile Cupei Ligii sunt: Dinamo Bucureşti – Universitatea Cluj; Astra Giurgiu – FC Viitorul; Pandurii Târgu Jiu – Oţelul Galaţi.

Partidele se vor disputa între 12 şi 14 decembrie, datele exacte urmând a fi stabilite după consultarea cu televiziunile care vor transmite meciurile.

 

Comentarii