De Business

Punem punctul pe știi

Cum pot fi soluţionate litigiile dintre firme. Informare la Camera de Comerţ Iaşi

joi, 22 octombrie 2015, 09:42
1 MIN
 Cum pot fi soluţionate litigiile dintre firme. Informare la Camera de Comerţ Iaşi

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) militează pentru soluţionarea paşnică a litigiilor dintre firme. În acest sens, instituţia va organiza o sesiune de informare cu tema „Arbitrajul comercial – alternativă legală, rapidă şi economică de soluţionare a litigiilor”. Manifestarea se va desfăşura marţi începând cu ora 14 la sediul Camerei din Copou, situat pe B-dul Carol I nr. 27.

„Evenimentul se adresează managerilor şi consilierilor juridici din firme, indiferent de domeniul de activitate sau clasa de mărime, care conştientizează că nivelul ridicat al resurselor de timp şi de bani alocat soluţionării litigiilor comerciale în instanţă constituie efectiv o piedică în bunul mers al oricărei activităţi generatoare de profit”, a transmis conducerea Camerei de Comerţ.

Speakerii principali ai sesiunii de informare vor fi Constantin Rotaru, preşedintele Curţii de Arbitraj Comercial de pe lângă CCI, respectiv Dan Constantin Tudurache şi Gabriela Elena Onuţu, ambii arbitri.

„Acest eveniment oferă posibilitatea unor discuţii cu arbitrii pe speţe concrete din activitate”, au punctat reprezentanţii CCI.

Participarea la această sesiune de informare este gratuită, pe bază de confirmare prealabilă.

Comentarii