Dan Voiculescu pe blog: Este evident că avem de-a face cu o anchetă dirijată

luni, 29 iulie 2013, 11:34
2 MIN
 Dan Voiculescu pe blog: Este evident că avem de-a face cu o anchetă dirijată

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, "salută" luni într-o postare pe blogul său faptul că DNA l-a invitat la discuţii despre cazul RCS&RDS, susţinând că "este evident" că în acest dosar se efectuează "o anchetă dirijată".

"Salut decizia DNA de a mă invita astăzi, în sfârşit, la discuţii despre cazul RCS&RDS. După două suspendări şi o demitere, era şi cazul să fiu chemat la DNA", a scris Voiculescu.

El a susţinut că "toată lumea ştie cine este ţinta reală în actualul dosar" şi că "tot spectacolul din ultimele luni a fost exact pentru a determina această vizită".

"Dacă citiţi integral înregistrările din dosar, veţi vedea cum reprezentantul RCS&RDS, având asupra sa tehnică de înregistrare, a insistat constant pentru a determina implicarea mea în acest caz. ‘Dar Voiculescu ştie? Voiculescu ce zice?’ întreba insistent acel domn. Dacă aceste întrebări erau determinate sau sugerate de procurori, este evident că avem de-a face cu o anchetă dirijată, adică o infracţiune comisă de cei care dirijează ancheta. Va trebui să lămurim acest aspect", subliniază Voiculescu.

Preşedintele fondator al PC susţine de asemenea că în acest caz, pentru care a fost invitat la DNA, nu este vorba despre "nicio faptă penală".

"Aşa cum m-am obişnuit, sunt chemat într-un caz în care nu există nicio faptă penală. (După cum ştiţi, în procesul ICA-Telepatia, din lipsă totală de probe, sunt acuzat, negru pe alb, de ‘influenţe telepatice’. Puteţi verifica în rechizitoriul din dosarul ICA-Telepatia.) Aparent, o revanşă stridentă a Suspendatului la exact un an de la demiterea sa categorică de către români", a conchis Dan Voiculescu. (Agerpres)

Comentarii