Încă patru ani de tăiat frunză la câini pe 1.000 euro pe lună din bani publici pentru un politruc al PSD?

Demisionarul din CL Bulgariu s-a răzgândit: vrea din nou la ciolan!

miercuri, 29 iunie 2016, 01:58
2 MIN
 Demisionarul din CL Bulgariu s-a răzgândit: vrea din nou la ciolan!

El şi-a înaintat dosarul de candidatură pentru un nou mandat de 4 ani în Comitetul Director al Radio Iaşi. Postul este extrem de bine plătit în raport cu munca depusă: aproape 5.000 de lei pe lună 

Fostul consilier local Cătălin Bul­gariu vrea încă un mandat de 4 ani în conducerea Radio Iaşi. Acesta şi-a înaintat dosarul de candidatură pentru Comitetul Director, funcţie remune­rată cu peste 1.000 euro/lună. „Mi-am depus dosarul pentru încă un mandat. Doresc să-mi continui această activitate la Radio Iaşi, în domeniile administrativ, economic, financiar şi comercial“, a declarat Bulgariu.

În­scrierile la concurs au avut loc săptă­mâna trecută. Principalele două con­diţii de participare sunt, conform Radio România, studii superioare de lungă durată în domeniul ştiinţelor economice şi o experienţă de şapte ani în domeniu. În perioada 1 – 15 iulie, pro­iectul de management al fostului consilier local va fi evaluat de către co­misia de concurs, iar în a două jumătate a lunii iulie va avea loc interviul.

De remarcat că Bulgariu a re­nunţat la gestul său de a demisiona din PSD. În urmă cu două săptămâni, el a demisio­nat atât din partid şi, implicit, a re­nunţat şi la calitatea de consilier local dobândită în urma alegerilor locale din 5 iunie.

Pe 24 iunie, Bul­gariu a parti­cipat la şedinţa de constituire a Con­siliului Local, iar surse politice spun că acesta a încercat să revină şi asupra deciziei de a demisiona din deliberativ, dar, cu toate acestea, nu a mai putut face parte din CL întrucât pierduse sprijinul partidului. Secretariatul tehnic al municipalităţii luase deja act de adresa PSD în care erau nominalizaţi consilierii, iar Bulgariu nu se afla printre aceştia.

Bulgariu va rămâne membru simplu al PSD deoarece o eventuală funcţie de conducere este incompatibilă cu cea de membru al Comitetului Director de la Radio Iaşi. Fostul consilier local este unul dintre social-democraţii influenţi în organizaţia municipală a PSD Iaşi şi este cel mai vehement contestatar al preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD Iaşi, Victorel Lupu.

 

Comentarii