Eveniment

DevExperience – prima conferinţă internaţională adresată seniorilor IT din Iaşi este aici

marți, 22 martie 2016, 10:15
3 MIN

Vineri, pe 25 martie 2016, 14 specialişti din întreaga lume se întâlnesc la Hotel Internaţional pentru a susţine workshopuri & traininguri în cadrul primei ediţii a conferinţei DevExperience, intitulată: The Absolutely Normal International IT Conference în Iaşi 

Cine vine şi ce prezintă

14 speakeri de talie internaţională din companii de succes apreciate pentru spiritul inovator, dintre care 13 nu au mai fost niciodată în Iaşi:

Dominique Siacci, CTO & Co-Founder la GoodBarber – Lessons learned from building an app builder
Sangsoo Nam, Android Developer la Spotify – Application Architecture for Scaled Agile
Viktor Farcic, Senior Consultant la CloudBees – Self healing systems
Dave Hecker, Co-Founder la SourceSeek – Managing Client Expectations
Kfir Bloch, Head of Backend Engineering la Wix.com – The Art of Decomposing Monoliths
Zornitsa Nikolova, Agile Trainer & Practitioner – A Design Thinking Approach to Continuous Improvement
Carlos Sanchez, membru al The Apache Software Foundation – From Monolith to Docker Distributed Applications
Bogdan Costea, Development Lead la Xogito – Continuous deployment – practice makes perfect
Wilfried Mbouenda Mbogne, Java/Android Programmer la ALYT – Let your users share your App with Friends: App Invites for Android
Ivana Gancheva, Agile Coach – Business Requirements Gathering
Alex Mang, Microsoft Azure MVP – Achieving High Scalability and Security for Your Web, Mobile and API Apps
James Thomas, IBMer working in Emerging Technologies – Building Cloud Native Applications
Lisette Sutherland, Helping you work from anywhere… with Collaboration Superpowers! – The secrets of successful remote teams
Andrei Craciun, Senior Java Developer/Architect at SHE Informationstechnologie AG – Surroundings (Internet of Things)

Cui i se adresează

Specialiştilor IT interesaţi să cunoască profesionişti cu diferite roluri în dezvoltarea unui proiect software. De la Business Analysts, Product Managers, Technical Leads, DevOps şi QA Engineers, fiecare poate afla informaţii valoroase şi sfaturi practice în abordarea noilor tehnologii.

Când, cum şi unde

Conferinţa se desfăşoară pe tot parcursul zilei de vineri, 25 martie, în Iaşi, la demisolul Hotel Internaţional, începând cu ora 8.15 şi până la 19.30.
Programul este structurat în prezentări interactive a câte 45 de minute, desfăşurate în paralel în 3 săli de conferinţă, cu 3 paneluri de discuţii – microservere, dezvoltare mobile şi agilitate, 4 pauze de cafea, un prânz business la etajul 1 al hotelului şi o petrecere de socializare la final.
Până pe 12 martie un bilet de participare poate fi achiziţionat cu 79 euro, iar între 12 şi 24 martie cu 99 euro.

Ce este

DevExperience este prima conferinţă internaţională în care specialişti în dezvoltare software din toate ţările lumii se întâlnesc la Iaşi pentru un schimb de idei şi informaţii. Conferinţa este structurată ca un eveniment de training în care invitaţii vor împărtăşi ultimele practici, instrumente şi tehnologii unei comunităţi locale dornice să înveţe şi să se perfecţioneze.

De ce un astfel de eveniment

Este bine cunoscut faptul că Iaşiul are talente în IT&C. Oraşul nostru este unul dintre cele 3 mari nume când vine vorba de externalizare şi dezvoltare IT în România. Aproape 10% din angajaţii locali lucrează în acestă industrie, branduri celebre în tehnologie au deja noi birouri aici, iar startup-urile şi iniţiativele noi se află într-o creştere progresivă. Cu toate acestea, deşi de o calitate înaltă şi aşteptate cu mare interes din partea publicului, există foarte puţine evenimente IT în oraş. Astfel, o conferinţă internaţională ca DevExperience este un act normal şi necesar.

Cine organizează conferinţa

Conceptul DevExperience este creat de echipa de specialişti în resurse umane de la IT’S WISE şi colaboratorii lor, într-o manieră care combină mai multe idei bune şi soluţii atractive observate în cadrul altor evenimente de acest gen. Prima ediţie DevExperience din martie 2016 nu ar fi putut fi organizată fără sprijinul sponsorilor care s-au implicat cu drag în acest minunat demers: Centric, Vezuvian şi Optymyze în calitate de parteneri diamond, Codefy, Cegeka şi Eloquentix în calitate de parteneri gold şi Xogito în calitate de partener silver.

Pentru informaţii suplimentare:

http://devexperience.ro/
https://www.facebook.com/DevExperienceRo
http://www.itswise.ro/

Comentarii