Din nou, Neagu!

miercuri, 19 octombrie 2016, 01:43
2 MIN
 Din nou, Neagu!

 Cristina a fost aleasă pentru a doua oară consecutiv, în echipa ideală a Ligii Campionilor la handbal feminin. Alături de ea, sunt două handbaliste străine de la CSM Bucureşti

 
Handbalista Cristina Neagu, de la Buducnost Podgorica, Carmen Martin şi Isabelle Gullden, de la CSM Bucureşti, au fost alese în echipa ideală a Ligii Campionilor pentru sezonul 2016-2017 de către antrenorii angrenaţi în competiţie, iar titlul de cel mai bun tehnician i-a revenit lui Ambros Martin, care conduce echipa Györi Audi şi naţionala României.  EHF a lansat conceptul de echipă ideală a Ligii Campionilor, aleasă de către antrenorii participanţi, în debutul sezonului 2015-2016, atunci când Cristina Neagu s-a aflat, de asemenea, printre protagoniste.
Echipa ideală pentru sezonul 2016-2017 a fost anunţată ieride către EHF, după ce antrenorii echipelor participante şi-au exprimat opţiunile asupra celor mai bune jucătoare, celui mai bun tehnician şi asupra arenei sportive în care le place cel mai mult să joace.  Echipa ideală pentru sezonul 2016-2017 este formată din jucătoarele: Katrine Lunde (Rostov Don, 6 voturi) – cel mai bun portar, Siraba Dembélé (Rostov Don, 6 voturi) – cea mai bună extremă stânga, Cristina Neagu (Buducnost, 10 voturi) – cel mai bun inter stânga, Nycke Groot (Györ) şi Isabelle Gullden (CSM Bucureşti) – împart titlul de cel mai bun centru cu câte 6 voturi, Nora Mørk (Gyor, 9 voturi) – cel mai bun inter dreapta, Carmen Martin (CSM Bucureşti, 6 voturi) – cea mai bună extremă dreapta şi Heidi Løke (Györ, 13 voturi) – cel mai bun pivot. Jucătorele Lunde, Dembélé, Neagu, Groot şi Løke au făcut parte şi din echipa ideală a sezonului trecut. Cel mai bun antrenor, cu 12 voturi, a fost ales Ambros Martin, care conduce Györ şi naţionala feminină a României. Pe locul secund s-a aflat Dragan Adzic (Buducnost, 10 voturi), iar pe al treilea, danezul Kim Rasmussen, care a câştigat trofeul cu CSM Bucureşti (7 voturi). De asemenea, arena sportivă care a primit cele mai multe voturi este Audi Arena din Györ (9 voturi).
 

Comentarii