Doi absenţi cu Petrolul

vineri, 24 iulie 2015, 01:44
2 MIN
 Doi absenţi cu Petrolul
Caparco şi Bădic lipsesc în meciul de duminică. Preţul tichetelor de intrare la partida cu Petrolul variază între 10 şi 50 lei
 

 

CSMS Iaşi a stabilit preţul biletelor de intrare la primul meci pe care echipa ieşeană îl va disputa pe teren propriu în actualul sezon. Un tichet la partida cu Petrolul Ploieşti, de duminică, va costa 10 lei (la peluze), 20 lei (la tribunele Aşi B), 30 lei (la tribunele 0A şi 0B) sau 50 lei (la tribuna 0). Biletele se vor vinde la casele din jurul arenei din Copou, sâmbătă, între orele 10 şi 16, şi în ziua partidei, începând cu ora 12:00. Accesul pe stadionul “Emil Alexandrescu” va fi posibil de la ora 19:00, cu două ore înainte de startul duelului cu prahovenii. Reprezentanţii CSMS, care au anunţat aceste informaţii, au mai precizat că de la sediul clubului se pot procura, în continuare, abonamente, până acum fiind distribuite circa 600 de legitimaţii pe baza cărora se pot urmări toate întâlnirile oficiale ale CSMS de pe teren propriu, din actualul sezon.

În ceea ce priveşte pregătirea echipei, aceasta a fost coordonată, începând de miercuri, de antrenorul principal Nicolo Napoli. Tehnicianul, care a ajuns marţi seară în Iaşi, după ce a plecat acasă, în Italia, la sfârşitul partidei de la Chiajna, de vinerea trecută, nu se va putea baza în meciul cu ploieştenii pe Caparco şi Bădic, ambii fiind, în continuare, accidentaţi. Alte amănunte despre confruntarea dintre CSMS şi Petrolul precum şi de la conferinţa de presă care va fi organizată astăzi de clubul ieşean puteţi afla în numărul de mâine al “Ziarului de Iaşi”.

 

 

 

Comentarii