Doi tâlhari ce atacau femei singure, prinşi şi băgaţi după gratii

marți, 22 martie 2016, 02:54
2 MIN
 Doi tâlhari ce atacau femei singure, prinşi şi băgaţi după gratii

Un hoţ de poşete şi telefoane mobile care a dispărut din ţară ime­diat după ce a fost condamnat de către judecători la ani grei de închisoare, pentru tâlhărie, a fost prins recent. 

Individul, în vârstă de 28 de ani, a fost prins în regiunea Marsala din Spania. Acesta fusese condamnat la o pedeapsă de peste cinci ani de închisoare şi era dat în urmărire naţională şi internaţională de pe data de 30 decembrie 2015, imediat după ce a primit mandatul de executare a pedepsei.

Pe data de 17 februarie, spaniolii l-au trimis pe ieşean în România, unde a fost introdus în Penitenciarul Rahova din Capitală. „În seara zilei de 26 septembrie 2013, profitând de întuneric, prin exercitarea de acte de violenţă, cel în cauză a deposedat o tânără de poşeta sa, în care se aflau bunuri personale, un telefon mobil, un card şi suma de 650 lei. Acesta a fost încarcerat în penitenciar în vederea executării pedepsei“, a precizat Anca Vîjiac, ofiţer în cadrul Poliţiei.

Şi un hoţ din buzunare a fost prins de poliţiştii de la Secţia 3, care este suspectat de mai multe furturi comise în perioada ianuarie – februarie. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Iaşi, care este bănuit de comiterea a trei furturi de telefoane de la femei, în timp ce acestea se aflau în magazine. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului.

 

Comentarii