Doi tineri au fost la un pas de moarte în urma unui accident în zona Metro

marți, 04 octombrie 2016, 02:01
1 MIN
 Doi tineri au fost la un pas de moarte în urma unui accident în zona Metro

Doi tineri accidentaţi grav într-o maşină cu numere de Galaţi în care se aflau în noaptea de sâmbătă spre duminică dimi­neaţa au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Victimele, doi tineri în vârstă de 20 şi 24 de ani, au fost preluate de echipaje de intervenţie SMURD şi internate în spitale din Iaşi.

Victima în starea cea mai gravă, pasager dreapta faţă, a fost operată de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie. Tânărul prezenta un traumatism cranio-cerebral se­ver, după cum au arătat medicii urgentişti.

Cealaltă victimă, şoferul autoturismului, a fost in­ternată la Spitalul „Sfântul Spiridon“ cu mai multe traumatisme minore. Potrivit medicilor, victima se afla sub influenţa alcoolului.

„Tinerii au fost preluaţi în urma unui accident rutier petrecut în zona Metro. Una dintre victime a fost încarcerată şi a ajuns în stare deosebit de gravă în UPU. Pacientul era comatos, avea o traumă ma­joră, fiind operat de colegii neurochirurgi. Şoferul autotu­rismului prezenta o traumă minoră“, a arătat dr. Gabriel Perianu, medic primar UPU.

Comentarii